ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Факти за 4Life Transfer Factor Collagen ® Всеки трябва да знае

Transfer Factor Collagen
30.12.2020 / 15:00

В: Какво представлява колагенът?

О: Колагенът е жизненоважен структурен протеин в човешкото тяло. Често наричан „лепило“, което държи тялото ви заедно, колагенът присъства в съединителната тъкан в цялото тяло, включително кожата. Колагенът е направен от три аминокиселинни нишки, навити заедно, които образуват тройна спирала. Тези тройни спирали образуват колагенови влакна, които са основният компонент на съединителната тъкан в тялото ви.

 

В: Защо е важно да се консумират множество видове колаген?

О: Колагенът се състои от аминокиселинни вериги. Вариациите в аминокиселините създават различни видове колаген в тялото ви. Идентифицирани са над 20 вида колаген, които имат различни функции в тялото. Например, типове I и III се срещат най-вече в кожата, докато тип II е по-често в ставите. Важно е да приемате няколко вида колаген, за да поддържате цялото си тяло.

 

В: Защо колагенът е толкова жизненоважен?

О: Когато сте млади и все още се развивате, тялото ви произвежда достатъчно колаген, за да поддържа вашите нужди. С течение на времето производството на колаген намалява и тялото ви започва да се разгражда, което прави добавката важна.

 

В: Как колагенът поддържа здрави ставите?

О: Ставите зависят от хрущяла, за да останат здрави и да функционират добре. Тъй като колагенът съставлява около 60% от хрущяла в ставите, добавките с колаген могат да помогнат за регенерирането и поддържането на здрава функция на ставите.

 

В: Какво представлява 4Life Transfer Factor Collagen?

A: 4Life Transfer Factor Collagen включва пет различни вида колаген, произхождащи от риба, пилешки костен бульон и мембрани от черупки на яйца. Той разполага с формулата 4Life Tri-Factor®, която помага за образованието на имунната система. Той също така включва витамини А, С и Е, биотин и растително-обогатяващ комплекс.

 

В: Как 4Life Transfer Factor Collagen е от полза за кожата ми?

A: 4Life Transfer Factor Collagen помага за попълване на нивата на колаген, за да поддържа здрава кожата. Подобрява влагата, тонуса и еластичността на кожата и забавя появата на фини линии и бръчки. Освен това поддържа функцията на имунната система с 4Life Transfer Factor.

 

В: Откъде 4Life произвежда колагена за този продукт?

О: Колагенът в 4Life Transfer Factor Collagen идва от риба, пилешки костен бульон и мембрана от черупката на яйцата.

 

Въпрос: Какви ползи предоставя растително-обогатяващия комплекс?

О: Растителният комплекс, съчетава екстракт от семена от пшеница (Triticum aestivum) и астаксантин. Тази смес подобрява влагата и еластичността на кожата и предотвратява появата на бръчки. Той също така осигурява антиоксидантни ползи, които намаляват оксидативния стрес в кожата, ставите и мозъка и действа подмладяващо.

 

В: Кои антиоксиданти са включени в този продукт?

О: Витамините А, С и Е и астаксантинът осигуряват мощна антиоксидантна подкрепа.

 

В: Защо този продукт съдържа хидролизиран рибен колаген?

О: Колагеновите молекули са големи и тялото ви може да се затрудни при усвояването им. Хидролизирането на колагена разделя пептидите на много по-малки единици, които тялото ви по-лесно усвоява.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев