ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Връзката между нервната и имунната система

Transfer Factor Recall
18.01.2021 / 15:12

Връзката между нервната и имунната система е известна на всички. Имунитетът пада след дълъг стрес. Много научни трудове показват ефекта на стреса върху здравето дори дълго след стресови ситуации.

По същия начин имунитетът засилва състоянието на нервната система. Укрепването на имунитета води до повишена устойчивост на стрес. Опасността за нервната система се крие и от инфекции, произтичащи от намаляване на имунитета.

Инфекциите могат да бъдат ключов фактор за патогенезата на невродегенеративните заболявания.

Transfer Factor ReCall подпомага здравето на организма като цяло. Използвайки способността на трансферните фактори за засилване на имунната система, Transfer Factor ReCall помагага имунната система да се бори с вируси, които могат да причинят възпаление, засилва кръвообращението, което насърчава превенцията при аневризма и други мозъчни дисфункции. В състава му са включени силнодействащи вещества, запазващи нормална когнитивна функция на мозъка при всички възрасти.

Освен това антиоксидантните свойства на компонентите на ReColl помагат в борбата с оксидативния стрес, причинен от свободните радикали, за които се смята, че допринасят за преждевременно стареене и деменция. Така формулата помага за намаляване на стреса и укрепване на имунната система, което позволява на мозъка да използва пълноценно функциите си и да работи по-оптимално.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев