ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер фактори за здраве

Трансфер фактори за здраве
07.07.2022 / 13:52

Доброто здраве се състои от хармонична комбинация от физическо здраве и психологически аспекти. Това е ключов фактор, който влияе върху качеството на живот на човека: неговата активност, ефективност и способност за установяване на лични отношения.

 

Здравите и уверени в себе си хора са в състояние да постигнат успех, да изберат правилната стратегия на действие в дадена ситуация. Ето защо съвременното общество се опитва по всякакъв начин да намери и приложи инструменти, които могат да повлияят на баланса на жизненост и спокойствие. Като един от тях може да бъде Transfer Factor , който предпазва тялото от вредни външни влияния, като влияе върху качеството на имунната система. Тя е важна система от жизнената дейност на организма, мобилизираща неговите защитни свойства.

 

Много хора дълго време не подозират за наличието на патологични процеси от страна на имунната система. Наблюдавайки редовни вирусни и инфекциозни заболявания, хрема, главоболие и чести възпалителни процеси, те елиминират симптомите, без да засягат правилно причината за патологията. В повечето случаи това се дължи на небалансираната работа на имунната система, която не може да издържи на агресивните ефекти на вредните микроорганизми. Има безброй такива. И за един неподготвен организъм е трудно да определи степента на негативното влияние и тактиката за противопоставяне. В такива ситуации човек може само да мечтае за добро здраве.

 

Използването на Transfer Factor за по-добро здраве

Екологията, прекомерният емоционален стрес и небалансираният начин на живот водят до факта, че представителите на съвременното общество редовно излагат собствения си имунитет на рисковете от провал. Много хора свикват да се чувстват зле, приемайки го за нормално.

За да се постигне нормално състояние, е необходимо да се активират защитните сили на организма, връщайки пълната функционалност на имунната система. Transfer Factor може да помогне в това. Базира се на специални молекули, които пренасят имунната памет от един организъм в друг. Те се намират във високи концентрации в коластрата на кърмещата майка. С негова помощ бозайниците предават защитния опит на своите потомци, защитавайки ги в началния етап от жизнения им път. Съединенията, състоящи се от 44 аминокиселини, отговарят за транспортните функции, които дадоха името Transfer Factor.

 

Ползи от Transfer Factor

 

- широк спектър на влияние;

- стартиране на защитните свойства на тялото;

- контролиран имунен отговор, който предотвратява заболявания с автоимунна етиология;

- липса на противопоказания и странични ефекти;

- невъзможност за привикване.

Безопасността и сигурността на Transfer Factor позволява да се използва от хора от всички възрасти, включително деца. С негова помощ наистина е възможно да се стартират защитните сили на организма за подобряване на вашето здраве.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев