ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4LifeTransform за мъже е продукт, който спомага за поддържане на мъжествеността и енергичността.

4LifeTransform за мъже
23.02.2023 / 15:06

Благодарение на своите компоненти 4LifeTransform за мъже спомага за засилване на антиоксидантната функция на организма, поддържане здравето на имунната и ендокринната система и насърчава издръжливостта и жизнеността на организма.

Многократно сме говорили за състава на продукта и ползите от неговите съставки за организма и имунната система.

Днес ще поговорим за женшена!

В китайската народна медицина коренът на женшен традиционно се смята за „корен на живота“, и има причина.

Женшенът е корен с древна история на употреба като лекарство. Днес научни изследвания потвърждават потенциала на билката да подобрява здравето и да предпазва от болести. Женшенът често се използва днес като средство за повишаване на производителността при упражнения, афродизиак и средство за усилване на имунната система.

Женшена:

1) насърчава умствената и физическа активност, като помага за справяне със синдрома на сънливост и хронична умора;

2) спомага за активиране на имунната система и поддържане на организма, което е особено важно през есенно-зимния период;

3) Спомага за укрепване на нервната система и повишаване устойчивостта на организма към стресови ситуации;

4) спомага за подобряване на кръвообращението;

5) помага на тялото да се противопоставя на ефектите на свободните радикали.

 

Има много причини женшенът да бъде високо почитан като основен продукт в традиционните системи на медицината. Женшенът може да действа като естествено лекарство за засилване на сексуалното желание, може да помогне за ограничаване на високата кръвна захар, да повиши умствената дейност и да увеличи енергията. Нови изследвания сочат, че женшенът дори предпазва от рак. За да извлечете ползите от женшен, можете да вземете добавка на капсула, да пиете чай от женшен или тинктура от женшен.

 

Важно е да запомните, че дори естествените съединения могат да имат нежелани странични ефекти. За да гарантирате вашата безопасност, винаги е добра идея да говорите със здравен специалист, преди да вземете билкови продукти или други добавки, особено ако имате медицински състояния, вече приемате лекарства или добавки или сте бременна.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев