ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЕМАНЕ


Прилагане на Трансфер Фактор при алергии

Алергичните заболявания представляват един от най-сложните проблеми на съвременната медицина. Днес всеки пети жител на света страда от някаква форма на атопичен дерматит. Патогенетични механизми на алергия, нарушение на посоката на диференциране на Т-лимфоцитите, намаляване на активността на Т-супресорните клетки и прекомерно образуване на Ig E, т.е. в имунопатологията са свързани с нарушена регулация на имунната система.

С други думи, това е свръх-активност на имунната система. Традиционните антихистамини имат ниска ефективност и техният ефект се дължи на частично блокиране на хистаминовите рецептори и често са придружени от нежелани странични ефекти. Честно казано, това не е ефективно лечение.

За да се премахне болестта е необходимо да се направят корекции в програмата за действие на имунната система. Само с появата на Трансфер Фактор това е възможно.

Бронхиална астма

При използване на Трансфер Фактор, при някои пациенти значителна положителна тенденция се проявява в рамките на 3-4 седмици, най-малко - след 2 месеца. Подобряване здравето на пациента позволява на лекаря да намали дозата постепенно, а след това да отмени специфичното лечение. Но постигането на добра ремисия не означава пълно възстановяване. Алергията е много дълбока имунопатология и регулирането не става за един месец. Необходимо е да се продължи медицинското наблюдение. След 12-18 месеца можете да обсъдите с вашия лекар за крайния резултат. Но появата на Трансфер Фактор позволява да се отървете от астмата завинаги!

Трансфер Фактор е ефективен в лечението на студова алергия.

Препоръчителен режим: В рамките на 3-5 дни - Трансфер Фактор Класик по 1 капсула 3 пъти на ден. В продължение на месеци ТФ Класик по 2-3 капсули три пъти на ден. От 2-ия месец от лечението, за да се постигне състояние на стабилна ремисия ТФ Класик по 1-3 капсули три пъти на ден. При сезонно влошаване за 2-3 седмици също се препоръчва приемане на Трансфер Фактор. Схемите са същите, както във втория месец от лечението.
Схема за приемане на Трансфер Фактор при кърмачета и деца

За кърмачета и деца до 3 години

Предотвратяване на настинки

Есен : Трансфер Фактор Класик - по 1 капсула на ден в продължение на 10 дни, Съдържанието на 1 капсула да се разтваря в 1 чаена лъжичка вода

Когато никнат млечните зъби

Трансфер Фактор Класик - по 1 капсула 1 път на ден при първия признак.

Превенция при усложнения, свързани с ваксинация

Трансфер фактор Класик - 1 капсула всеки ден в продължение на 7-10 дни преди ваксинацията и 1 капсула веднъж дневно в продължение на 7-10 дни след ваксинацията.

Предотвратяване на зачервявания и възпаления при детето

Разредете една капсула Трансфер Фактор Класик в 1 супена лъжица вода и измийте зачервеното място. Можете да добавите Трансфер Фактор в крем или лосион.

Вътрешноболнични инфекции при новороденото

Трансфер Фактор Класик - 1/2 капсула на ден в продължение на 5 дни.

Травма от раждане, увреждане на мозъка, високо вътречерепно налягане

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 1 път дневно в продължение на един месец

При кожни проблеми

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 1 път дневно в продължение на един месец

Коремна болка, колики

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 1 път дневно в продължение на един месец

Забавяне на развитието

Трансфер фактор Класик - 1 капсула всеки ден за 2 седмици,

За деца над 3 години

Диатеза, алергични реакции след ваксинация

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 2 пъти на ден за 10 дни

Хроничен астматичен бронхит

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 2 пъти на ден в продължение на две седмици, след това една капсула дневно. Курс 2 месеца, да се получи стабилна ремисия

Главоболие и умора при учениците

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 2 пъти на ден за 2 седмици.

Хроничен ринит, атопичен дерматит, гуша, безсъние, плачливост

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 2 пъти на ден за 2 седмици.

Родова травма, цитомегаловирус инфекция, хламидия

Трансфер Фактор Класик - 1 капсула 1 път дневно в продължение на един месец

Колко дълго децата могат да приемат Трансфер Фактор?

За да се приведат в ред всички системи в организма на детето трябва да се направят два курса с Трансфер Фактор:

1. Да се премахне болестта.

2. За профилактика - кратък курс в есенно-зимния и пролетния сезон.

Лечение с Трансфер Фактор

Лечението с Трансфер Фактор зависи от дозата. При вирусни инфекции, обикновено се започва с три капсули три пъти дневно. След това се преминава до една капсула три пъти на ден. Тази доза се прилага в случаи на хронични вируси, хроничен херпес инфекция, хронична умора, хронични настинки и нарушена устойчивост. Ако има обостряне на вирусни инфекции, дозата може да бъде увеличена до три капсули три пъти дневно. Обикновено пациентите съобщават намалена чувствителност към настинки, намаляват назалните симптоми (например, постназална секреция и хронични симптоми на синусите).

При алергични състояния, при възрастни се започва с две капсули три пъти дневно, увеличавайки до три капсули три пъти на ден, ако симптомите се влошат.

В случаи на синдром на хроничната умора, пациентите започват с три капсули три пъти на ден. Човек може лесно да увеличи дозата, в зависимост от реакцията. Дози от 4-5 капсули три пъти дневно може да се използват, като допълнение при лечение на рак при пациенти, подложени на химиотерапия и/или лъчева терапия, което води до намаление на клетъчната имунна функция.

Могат да се направят различни тестове за определяне на имунната функция, за да се определи поддържащата доза. NK клетъчна активност, която обикновено се намалява в случаите на рак, се увеличава при приемане на Трансфер Фактор и може да се измерва периодично.

При педиатрични случаи с повишена чувствителност към вируси, астма, алергични и хронични симптоми на синусите и хронични симптоми кандида, първоначалната доза е:

Под 1 година:

1/2 капсули на ден.

1-5 години:

1/2 капсула дневно.

6-12 години

1 капсула 2 пъти на ден.

Над 12 години

1 капсула 3 пъти на ден

Това са начални дози. Те могат да бъдат постепенно увеличавани според тежестта на заболяването.

Понякога, когато пациентът започне приемането на Трансфер Фактор, той може да изпита грипоподобни симптоми, гадене или стомашно-чревни неразположения. Тъй като трансфер фактора е малък пептид и не съдържа млечен протеин, алергичните реакции са редки. Тези симптоми обикновено се категоризират като механизъм на Jared Herxheimer. Ако пациентите са информирани за тези възможни леки нежелани реакции, те ще бъдат по-склонни да продължат лечението.

Трансфер Фактор при хроничната умора

Трансфер фактор е използван при случаи на хронична умора и синдром на имунна дисфункция. Резултатите са много добри, въпреки че понякога се е налагало приемането на по-високи дози.

При по-възрастни пациенти с клетъчен имунен дефицит и синдром на хронична умора, свързана с възрастта възстановяването се наблюдава след приемане на Трансфер Фактор. Успехът с Трансфер Фактор при синдром на хронична умора вследствие на човешки херпесен вирус 6 (HHV6), генитален или лабиален херпес и повтарящ се очен херпес е добре документиран.

Изследването на ефекта на Трансфер Фактор при множествена склероза, показва, че забавят развитието на болестта в лека до умерена форма.

Как да избера най-подходящия Трансфер фактор?

Всеки от представените по-долу продукти има редица различни функции и свойства, за това ще разгледаме всеки един поотделно.

Трансфер Фактор Класик

Състои се само от молекули - трансфер фактор в чиста форма. Работи като имуномодулатор, т.е. изравнява адекватността на имунния отговор, възстановява имунната формула. Приложим за всякакви нарушения на имунната система - като ИМУНОДЕФИЦИТНИ И АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Това е основата на продукта и неговата употреба, като правило за възстановяване на имунитета - преди и след трудно терапевтично лечение, както и като превантивна мярка. Трансфер Фактор Класик намалява негативните ефекти от лекарства, антибиотици, химиотерапия. Подобрява антивирусния и анти-туморния имунитет, увеличава антивирусната активност на организма.

Трансфер Фактор Три-фактор Адвандс

Учените открили, че е възможно да се прехвърля имунна информация. Така се появил Трансфер Фактор Три-фактор Адвандс. Това е един вид "анти-вирусна база данни" за нашия имунитет. Този продукт съдържа 300 мг чист трансфер фактор със записана информация за това как да се справя със специфични вируси. От тях, 200 мг са получени от коластра и 100 мг от яйчен жълтък. В храната на кокошките са добавяни щамове на вируси, от които пилетата не се разболяват, но имунната им система произвежда антитела срещу тези вируси и имунната памет регистрира как да се бори с тях. Тази памет пилетата предават на своето потомство чрез яйчния жълтък.

Така Трансфер Фактор Три-фактор Адвандс е медикамент, който има силна антивирусна активност и противовъзпалително действие.

Трансфер Фактор Плюс

Той действа като имуномодулатор, изравнява дисбаланса в имунната система, но понякога е необходимо спешно подобряване на имунитета, повишаване на фракцията на индукция. Включва най-добрите имуномодулатори: майтаке и шийтаке гъби, които са широко използвани в онкологията, кордицепс, който повишава активността на имунните клетки, алое вера - естествен антибиотик и т.н. Приложим във всички видове хронични заболявания, остри вирусни инфекции, рак и за общо укрепване имунната система.

Трансфер Фактор Глюкоуч

Използва се при заболявания на панкреаса. Самото име се превежда като треньор на глюкоза. Трансфер Фактор Глюкоуч се превърна в най-доброто, което помага за възстановяване на нормалната дейност на ендокринната система. Pterocarpus marsupiu, momordica charantia / горчив пъпеш /, gymnema silwestre са всепризнати със своите свойства да регулират нивото на глюкозата, да регенерират и подмладяват бета клетките, които произвеждат инсулин в панкреаса. Всички съставки са внимателно балансирани, така че да се повиши ефекта им.

Трансфер Фактор BCV (кардио)

Това е един напълно нов и революционен продукт, който успя да събере много признания и награди в Америка и Европа. Лекарството е насочено към възстановяването на сърдечно-съдовата система. Това е многокомпонентен препарат, който съчетава най-доброто от традиционната медицина с най-съвременните постижения в областта на науката. Състои се от: добре известния Коензим Q10, ресвератрол, витамини А, В, С, Е, цинк, хром, селен, магнезий и др. Използва се за превенция и лечение на ангина пекторис, атеросклероза, аритмии, хипертония, исхемия, инфаркт, мозъчен инсулт.

Прилагането на Трансфер Фактор е многостранно. Всички продукти могат да се използват заедно в комбинация, те имат синергиращи свойства т.е. подсилват се взаимно.
Насоки за лечение на различни заболявания с ТФ и ТФ Плюс (въз основа на опита на руски и чуждестранни лекари)


Онкологични заболявания

Започва се с ТФ и ТФ Плюс 2-3 капсули на ден.

Първите 2 месеца (в зависимост от тежестта) ТФ и ТФ Плюс 6-9 капсули на ден.

От 3-тия месец при положителна динамика - ТФ и ТФ Плюс 4-5 капсули на ден.

В бъдеще, с преход към поддържаща доза от не по-малко от 3 капсули дневно или ТФ Плюс или ТФ за дълго време.

Хепатит B и C, цитомегаловирус (Целта на лечението е цялостно решение, а не ремисия)

През първата седмица ТФ и ТФ Плюс 2 капсули три пъти дневно от всеки продукт.

От втората седмица на месеца до края - ТФ и ТФ Плюс по 1 капсула 3 пъти на ден.

През втория месец - ТФ 4-6 капсули на ден плюс билки за черния дроб.

Третият месец - ТФ или ТФ Плюс 3 капсули на ден.

Да се проведе диагностика. При липса на вирусна РНК се преминава към вторична профилактика: ТФ 2-3 капсули на ден. Анализ на 4-5 месеца.

Болести на сърдечно-съдовата система (атеросклероза, стенокардия, тромбофлебит, хипертония, разширени вени, инфаркт, мозъчен инсулт)

В първия месец - ТФ Плюс 1-2 капсули 3 пъти на ден (в зависимост от тежестта на заболяването).

Вторият месец - ТФ Плюс 2-3 капсули на ден, да се прибавят ТФ 2-3 капсули на ден.

След това ТФ или ТФ Плюс 2-3 капсули на ден в продължение на дълго време.

Автоимунните заболявания (системен лупус еритематозус, автоимунен тиреоидит, ревматоиден артрит, множествена склероза)

През първия месец - ТФ 1 капсула 3 пъти на ден.

През втория месец - ТФ и ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден.

Преходът към поддържаща доза от ТФ или ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден.

Туберкулоза

Първият месец - ТФ и ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден от всеки продукт.

Вторият месец - ТФ или ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден в продължение на дълго време.

В бъдеще, всеки месец - 10-дневен курс от ТФ или ТФ Плюс 1 - 2 капсули 3 пъти на ден.

Възпаление (синузит, холецистит, панкреатит, колит, гастрит, пептична язва, простатит, нефрит, остеомиелит, отит на средното ухо и т.н.)

По време на обостряне 10 дневен курс от ТФ и ТФ Плюс 1 - 2 капсули 3 пъти на ден.

След това ТФ 1 капсула 3 пъти на ден, до излекуване.

Вторична профилактика 10 - дневен курс от ТФ или ТФ Плюс 1 - 2 капсули 3 пъти на ден по време на периодите на обостряне.

Доброкачествени тумори (миоми на матката, мастит, кисти, полипи, аденоми, ендометриоза и т.н.)

10 дни ТФ и ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден от всеки продукт. След това ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден до положителни резултати. В комбинация с витамини и минерални билкови препарати (бял трън, репей и т.н.)

Вторична профилактика от 10-дневен курс ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден.

Нервно - психически разстройства (разстройства на съня, депресия, безпокойство, раздразнителност, епилепсия)

Първият месец - ТФ+ 1 капсула 3 пъти на ден, след това 10 дневен курс от ТФ и ТФ Плюс по 1 капсула 2 пъти на ден от всеки продукт.

Рани от радиация

При тежки случаи - ТФ и ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден от всеки продукт до стабилна положителна динамика, след това ежемесечно 10 - дневен курс ТФ или ТФ Плюс 3-5 капсули на ден.

Деца под 12 години - половин доза за възрастни.

Много малки деца, 0,5 - 1 капсула на прием.

Бременните жени могат да го приемат при вътрематочни инфекции при обичайните дози.<

ТФ и ТФ Плюс са ефективни за лечение на животни при различни заболявания (доза за деца).

ТФ и ТФ Плюс ефективно като средство за извънредни ситуации в случай на отравяне, изгаряния, стомашно-чревни нарушения, стрес, травма, махмурлук.

ТФ или ТФ Плюс на всеки час по 1 - 2 капсули за облекчаване на остри състояния, след стандартната профилактична доза ТФ или ТФ Плюс 1 капсула 3 пъти на ден.


От руски: www.rus4life.ru/lit7_immun.php
КАКЪВ БАЗОВ ТРАНСФЕР ФАКТОР ДА ИЗБЕРЕТЕ?!

При тежки форми на алергични заболявания - Трансфер Фактор Класик, по-късно в съчетание с Трансфер Фактор Плюс (общо 6-9 капсули дневно). При псориазис, екзема, невродермит подходът е същият, но се набляга на Трансфер Фактор Плюс.

При наличие на вирусни или бактериални инфекции по-ефективен Трансфер Фактор Три-фактор, съдържащ Трансфер Фактор от коластра и яйчен жълтък.

Такава терапия не само че няма противопоказания и нежелателни странични действия, напротив подобрява състояние на целия организм. При това стойността на ТФ-терапията е по-ниска. Ако лекаря прецени, че ресурсите на имунитета не са достатъчни за пълно възстановяване, препоръчва допълнително медикаменти, но дозировките и продължителността са много по-малки и ТФ намалява вредата от такова лечение.

За съжаление в периода на запознанство с ТФ-терапията, повечето лекари предпочитат да действат в обратен ред: назначават ТФ след провеждането на стандартната терапия, която сама по себе си формира дълбока и опасна имунопатология. Организмът при приемане на определени видове медикаменти отговаря с произвеждане на антитела, което води до активиране на автоимунен процес. Имунорехабилитацията при такива болни е затруднена и изисква увеличени дозировки ТФ и продължителен лечебен прием.

Разбира се, здравият професионален лекарски консерватизъм пречи бързо да свикнат с новите възможности на ТФ - терапията. Като пример ще дам опит от Санкт-Петербург. Завеждащ отделение ендоскопия, кандидат на мед. науки Л.И.Николаев лекувал много болни с язва на стомаха (Helikobacter Pulori), включвайки в стандартното лечение Трансфер Фактор.

В началото той е използвал ТФ само за вторична профилактика срещу рецидиви на заболяването след лечението по старата схема, включваща антибиотици. След това започва да съчетава Трансфер Фактор и антибактериалната терапия, понижавайки дозите на антибиотиците. Сега при повечето болни д-р Николаев не предписва антибиотици, само при остра необходимост, а за основното лечение предписва Трансфер Фактор-терапия.

Най-впечатляващи резултати се постигат при лечение на такива сложни и тежки заболявания като хронични херпес инфекции, възпаления, при автоимунните процеси, туберкулоза, остеомиелит, артрит, профилактика и лечение на менингит, токсоплазмоза и т.н.

Прилагайки новите възможности един опитен лекар променя стратегията и тактиката. Практически Трансфер Фактор-терапията става основното лечение, а стандартният подход – като допълнително лечение.

Трансфер Фактор при онкозаболявания.

Във всеки човешки организъм под въздействието на Слънчевата и Земната радиация и други фактори ежедневно се образуват около 80 милиони ракови клетки. При ефективна имунна система те се откриват на време и се отстраняват.

Само по себе си възникване на раковият процес в организма е свидетелство за дълбока имунопатология. Имунната реакция е недостатъчно бърза.

Лекарят се стреми да подтисне онкопроцеса, който е допустнала имунната система.

Но химиотерапията, лъчетерапията, оперативното лечение отнемат последните сили на засегнатия организъм и реално задълбочават имунопатологията. Има основание да мислим, че щом имунната система преди да започне лечението вече е допустнала възникването на онкокологичното заболяване, то отслабена от лечението съвсем няма да може да контролира процеса! Стратегически необходимо е не само да се подтисне онкопатологията, но и да не се допуска рецидив. С тази цел имунната система след лечението трябва да е по-ефективна, отколкото преди него!

С появата на метода на имунорехабилитация с помощта на ТФ тази задача става лесно изпълнима. Дълбока имунорехабилитация най-вече е актуална в случаи, когато лекарят не е сигурен в пълното подтискане на онкопроцеса и липса на метастазиране след сериозно лечение.

Лекарите успешно прилагат ТФ при подготовка и провеждане на химио-лъче терапия. Това позволява да се нормализират стойностите на кръвта, предпазват от поражения стомашно-чревният тракт, черния дроб, бъбреци, сърце и други органи, премахват интоксикация, в това число и лекарствената. Онколози успешно прилагат ТФ при необходимостта от провеждане на съпътстваща противовирусна терапия, когато организмът е отслабен от основното лечение.

Ако усилията на лекарите не дават нужният резултат и няма перспектива от следващото общоприето лечение, то ТФ-терапията позволява съществено да се удължи живота на болния, да се намалят страданията и да се осигури достоен край на живота. В редица от случаи при такива болни се получава дълга и устойчива ремисия и дори положителна динамика. Възможностите на имунната система са неограничени.

Експеримент: при ракови клетки поставят НК-клетки. За 48 часа НК-клетките унищожили 5% от патологичните клетки. Когато към НК-клетките предварително поставяли Трансфер Фактор, след няколко часа НК-клетките "разкодирали" информацията от ТФ, то за същите 48 часа те унищожили 95% от раковите клетки! Възможностите на "компетентната" имунна система, получила адекватна информация са несъизмеримо по-големи, отколкото на необучената.

При автоимунни заболявания.

Лупус еритематозус- вълчанка, множествена склероза, гломерулонефрит, ревматоиден артрит, автоимунен тиреоидит, хепатит, панкреатит, васкулит, склеродермит, псориазис, атопичен дерматит, всички видове екземи и други заболявания)

Тук става въпрос за ситуация, когато имунната система е дезориентирана. Това е дълбока програмна имунопатология.

Тези заболявания възникват в следствие на преболедувана инфекция, ваксина или имунизация.

При ревматоиден артрит, например, антигени, предизвикващи автоимунен процес, са антигените от бактериален, вирусен и дори паразитен произход. Общо казано, това са причините за нарушаването на програмата за управление на имунните клетки, които престават да различават нормална, здрава клетка от заразена или ракова и започват да атакуват и унищожават здравите клетки в организма, убивайки го бавно!

Традиционните лекари имат възможност да провеждат само симптоматично лечение, използвайки антибиотици, аналгетици, кортикостероиди, цитостатици и т.н.

С помощта на Трансфер Фактор възниква възможност за корекция на имунната информация и патогенно лечение на автоиммунни заболявания! Трансфер Фактор-терапията става основна, а противовъзпалителната, аналгетичната и имуносупресорната терапии – съпътстващи.

При алергии

Бронхиална астма, нейродермит, сена хрема, псориазис и др.) Става дума също за хиперактивна, дезориентирана имунна система, дълбока имунопатология.

Причините за произхода са сходни с предищната група: паразити, лекарствена или друга интоксикация, преболедувани инфекции, наследствено изопачена имунната информация. Имунната система възприема безобидни веществата, попаднали в организма, като опасни и активно ги атакува!

Лекаря се опитва да определи, какво точно предизвиква такава реакция на организма и препоръчва да се пазите. С помощта на лекарствата премахва сърбежа, отоците, спазмите, пристъпите, намалява чувствителността на рецепторите – облегчава живота на болния (понякога дори спасява живота), но друго не може да направи! Днес всеки пети човек на Земята страда от алергия!

За патогенно лечение на причината необходимо е препрограмиране на имунната система и отстраняване от нея на грешната информация! Трансфер Фактор е инструмент, позволяващ пълно отстранение на причините за патология. Стандартното лечение е според ситуацията.

При инфекционни заболявания.

В днешно време все по-трудно да се определи разлика между соматичните и инфекциозни заболявания. Както вече отбелязах, хроничните инфекции са хронични не защото имунната система е слаба, а защото губи контрол върху инфекциозните агенти. Получавайки адекватната информация от Трансфер Фактор, имунната система, като че ли "прозрява" проблема и бързо го отстранява. Имунопатологията изчезва.

В борба с вирусни инфекции, в това число вирусен хепатит В и С, цитомегаловирус, вирус херпес и т.н. основното лечение трябва да бъде на базата Трансфер Фактор.

ВАЖНО!

Ако пациентът отдавна страда от определено заболяване, има множество увреждания в различни органи и общото здраве е на ниско ниво, започва се корекция на здравето с малки дози (1 капсула дневно). Това е така, защото всяко системно въздействие върху тялото започва да действа по закона "от вътре - навън."

При вземането на ТФ имунната система започва да "възстановява нарушения ред" в организма.

При ниски здравни ресурси (хипоксия, бавен хроничен възпалителен процес, наличие на паразитни инфекции, инфекциозно-алергични прояви) почти винаги се обостря и влошава скрития процес.

Специалистите, занимаващи се с нетрадиционната медицина (Аюверда, хомеопатия, източна медицина), не се страхуват от това - те знаят, че "лечението чрез засилване" е по-ефективно.

Следващият метод позволява меко да се заобиколи възможното обостряне:

Започнете с 1-2 капсули 3-4 дни, увеличете с 1 капсула още 3-4 дни, постепенно за 5-10 дни доведете до препоръчаната доза от 3-6 капсули дневно. Дозировката се определя от проблемите, съпътстващи основната терапия, и финансовите възможности на клиента. Продължителност от 3 седмици до 2-3 месеца.

Пауза 7-10 дни, втори курс 1-2 месеца.

Ако все пак настъпва влошаване на състоянието, препоръчват се следващите три опции:

1) Добавяне на симптоматичното лечение

2) Намаляване на дозата.

3)Бъдете търпеливи - процесът продължава.

При системен метод за рехабилитация, може да се започне с 4-6 ТФ на ден 3-4 седмици, почивка - 7-10 дни, повторен курс от 2-3 капсули дневно 1-2 месеца. Повтаря се, ако се изисква.

Продължителност:

1 вариант (предлага се при хронични бавни процеси).

Ремитентни курсове 10-14 дни – прием, пауза 7-14 дни, втори курс от 10-14 дни и така 4-6 курса, в интервала - пробиотици, витамини и минерални композиции, антиоксиданти.

2 вариант

Сериозни соматични заболявания (диабет, хепатит, онкология, системно автоимунно заболяване). Продължителност на приема зависи от общото състояние на здравето на пациента.

По наблюденията на лекарите стабилни резултати идват до 6-12-18 месеца (има публикувани данни на приема на ТФ до 48 месеца без прекъсване).
Трансфер Фактор при аутизъм

Аутизъм може да се появи в резултат на различни фактори: генетика, невро/имунотоксилогични фактори, метали, ксенобиотици (като пестициди), нарушена чернодробна функция, хранителен дефицит, стомашно-чревни аномалии и вирусна инфекция или авто-имунитет. Всеки от тези фактори е еднакво важен при лечението на аутизъм.

Имунната система е важен аспект за привеждане в баланс на организма, и по-специално при аутизъм.

Трансфер факторите могат да бъдат много ефективни, тъй като те са показали, че дават тласък на имунната система.

Д-р Бок проведе неотдавна важно проучване за използването на Трансфер Фактор при деца, които имат нарушения от аутистичния спектър.

Трансфер Фактори - проучване при деца с аутизъм от д-р Бок

9 деца на възраст между 2 и 9 години

На тези деца бяха давани три капсули, съдържащи Трансфер Фактор, три пъти дневно, в продължение на три месеца. Всеки пациент е оценяван преди лечението, след шест седмици по време на изследването, и при завършване на три-месечното проучване.

Д-р Бок използва скалата на Гилиам Аутизъм Рейтинг (Gilliam Autism Rating Scale) за оценката. Този метод се прилага при стереотипи при поведението, комуникация, социално взаимодействие и маркери на развитието. Тези резултати след това се прибавят заедно, за да се определи коефициента на аутизъм. Колкото по-висок e коефициента, толкова по-висока е степента на аутизъм при пациента.

В края на три-месечното проучване, седем от деветте деца с аутизъм имат поне известно подобрение. Конкретно, тези подобрения включват:

  • по-внимателни
  • по-добър контакт с очите
  • Намалена честота на заболяванията
  • подобряване на езиковите умения
  • подобрени умения при тоалет

Въпреки, че това изследване е недостатъчно, д-р Бок вярва, че неговите резултати са много обещаващи.

Д-р Бок е лекар, който е известен с интегрирания си подход към здравето и красотата. За последните 17 години той е интегрирал алтернативни начини за лечение с конвенционалната медицина, това, което той нарича прогресивна медицина.

Продуктите представени тук не са медикаменти. Целта на информацията не е опит за лечение или диагностициране на болести, а е предоставена на вниманието на консултантите и консуматорите. Тези продукти притежават международен сертификат за добра производствена практика (GMP) и успешно се съчетават с всякакви медикаменти. Ако сте болен, трябва да се консултирате с лекар. 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев