TRANSFER FACTOR BCV (CARDIO)

TRANSFER FACTOR BCV

Опаковка: 120 капсули

Цена: 115 лв.


Transfer Factor BCV е за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания: атеросклероза, хипертония, исхемична болест на сърцето, стенокардия, миокарден инфаркт, ендомиокардит, кардиомиопатия, сърдечна недостатъчност (хронична сърдечна недостатъчност), сърдечна аритмия, мозъчен кръвоизлив (инсулт), разширени вени, тромбофлебит, др.

Transfer Factor BCV съдържа:

Концентрат 478 мг (от яйчен жълтък), витамини А и В, Е, В6, В12, магнезий, цинк, мед, калий, гинко билоба, глог, коензим Q10, чесън.

TF BCV - целенасочена грижа за сърдечно-съдовата система.

Нашата сърдечно-съдова система заслужава почивка. Сърцето работи 24 часа на ден без отдих или ваканция. За един човешки живот сърцето изпомпва 55 милиона галона кръв по кръвоносните съдове, която изминава около 60 000 мили, доставяйки жизненоважни хранителни вещества и кислород на трилиони клетки. Ние можем да улесним работата на тази система, ако се храним здравословно, редовно се разхождаме пеша и взимаме TF BCV. TF BCV дава всестранна защита за сърдечно-съдовата система. Освен окрепващото действие от страна на Transfer Factor, допълнителните съставки като магнезий, arginate, екстракт от мая, червен ориз, витамин B и антиоксиданти съдействат за поддържане на нормалните нива на кръвното налягане и холестерола, което е необходимо за ефективната дейност на сърцето.

Сърдечно-съдовата система се състои от сърдечни артерии и вени, които пренасят кислород до жизненоважни органи като мозъка, сърцето и други. Установено е, че в допълнение към традиционните рискови фактори, които влияят върху здравето на сърдечно-съдовата система, които включва тютюнопушене, затлъстяване, злоупотреба с алкохол, диабет, заседнал начин на живот и фамилна анамнеза, повишените нива на хомоцистеин, и инфекциите също могат да бъдат възможно най-рисковите фактори за сърдечно-съдовата болест (образуването на атеросклеротични плаки)

Осъзнавайки необходимостта от защита на сърдечно-съдовата система, учените от 4life са разработили изцяло революционен продукт, който ще ви помогне да съсредоточите усилията си върху подобряването на здравето на сърцето. Влиянието на TF BCV се фокусира върху ключовите елементи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Основният елемент на този продукт е уникалния Трансфер фактор.

При извършването на независими изследвания, е доказан имуностимулиращият ефект на ТФ. Тази уникална молекула обучава имунната система и й съобщава жизнено важна информация, необходима за откриване на потенциалната заплаха и нейното отстраняване. Сега компанията е намерила начин да направлява енергията на ТФ директно върху сърдечно-съдовата система. Тези ТФ с целенасоченото си действие засилват имунната реакция на организма и я насочват срещу микроби и инфекции, които са основната причина за развитието на сърдечно-съдови заболявания. Като един от най-иновативните продукти на нашето време, TF BCV осигурява мощна помощ за органите, с която в момента не може да се сравни нито един продукт във фармацевтичната индустрия. Комбинацията от патентовани съставки, които поддържат жизнените функции осигурява нормални нива на холестерола, укрепване на стените на кръвоносните съдове, защита на сърцето от възпаления и окислителни процеси.

Акценти:

Доказано е, че ТФ стимулира имунната система, но същевременно потиска дейността на свръхактивната имунна система. Те са паметта на имунната система. Сега компанията е създала 4life TF BCV, който изпраща информация, насочена конкретно за имунитета на сърдечно-съдовата система.
Целевите трансфер фактори, които са част от TF BCV, са получени от източник, който е бил в такива условия, които позволяват да се подобри имунната реакция до необходимото ниво за защита на сърдечно-съдовата система. Тогава те са извлечени и доставени на потребителя под формата на TF BCV.

Защита и укрепване.

 • Сърцето е динамичен орган, за добрата работа на който има постоянна нужда от кислород. То е обект на вредното действие на свободните радикали. Свободните радикали увреждат клетките и окисляват стабилния холестерол. В процеса на окисление на холестерола се създава рисков фактор за сърдечно-съдовите заболявания. Такива антиоксиданти като Coq 10, селен, мед, цинк и витамини А, С и Е, са част от TF BCV, като улесняват ефективната работа на сърцето и помагат за поддържането на целостта на кръвоносните съдове и артериите.
 • Поддържане на нормален приток на кръв в периферните съдове: В нормалния кръвопоток сърцето работи по-ефективно, като намалява вероятността от образуване на тромби. Доказано е, че Гинко билоба увеличава мозъчния и периферен приток на кръв, в резултат на което мозъка и други части на тялото получават повече кислород и хранителни вещества.
 • Запазване на еластичността на кръвоносните съдове. Важно е да се осигури еластичност на кръвоносните съдове. Доказано е, че arginate насърчава нормалното функциониране на вътрешната облицовка на кръвоносните съдове, а също така допринася за изработването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и осигурява нормалното кръвоснабдяване. В допълнение магнезият, калият и витамин С увеличават гъвкавостта и еластичността на стените на кръвоносните съдове, като по този начин помагат да се поддържа нормално налягане в тях.
 • Поддържане на нормални нива на хомоцистан. Аминокиселината хомоцистан се изработва от организма и може да нанесе повече вреди на сърцето отколкото холестерола. Повишените нива на хомоцистан водят до разрушаването на стените на артериите, формирането на холестерол LDL (лошият холестерол) и кръвни съсиреци. Последните проучвания показват, че консумацията на достатъчно количество витамини, особено на фолиева киселина, витамин В6 и В12, антиоксиданти като селен, мед, цинк и витамини А, С и Е са ефективни средства за поддържане на нормалните нива на хомоцистана в организма.
 • Запазване на артериите и вените в добро състояние. Аскорбинова киселина, Niacinamide, глогът, чесънът, лизинът, и екстрактът от червен ориз допринасят за опазването на артериите и вените в отлично състояние, осигурявайки в тях нормален кръвопоток.

Технически данни:

 • Изследванията показват, че липсата на магнезий в тялото е рисков фактор за хипертония, свързана с диабет, сърдечно-съдови заболявания, инсулинова резистентност и атеросклероза.
 • Коензим Q10 е в състояние да предотврати клетъчни увреждания, причинени от недостатъчно кръвоснабдяване и възстановяване на притока на кръв към сърцето. Той е мощен антиоксидант, който допринася за укрепване на клетъчните мембрани. Използва се за лечение на заболяванията на сърдечно-съдовата система като хипертония, стенокардия и сърдечна недостатъчност.
 • Екстрактът от червен ориз с мая съдържа редица природни съединения, наречен моноколини. Известно е, че моноколините инхибират активността на чернодробните ензими, необходими за преработването на холестерола. Чрез този механизъм, екстрактът от червен ориз с мая поддържа нормални нива на холестерола и липидите в кръвта.
 • Билките, които влизат в състава на TF BCV укрепват капилярите и предпазват от варикозно разширение на вените.

Допълнителни данни:

Количество в 1 капсула, % дневна доза:

 • Витамин А (като бета каротин) 2500 IU 50%
 • Витамин С (магнезий degidroaskorbat, 200 мг. 330% аскорбил палмитат и аскорбинова киселина)
 • Витамин Е (D-алфа токоферил сукцинат) 100 IU 330%
 • Ниацин (Niacinamide) 20 мг. 100%
 • Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 2 мг. 100%
 • Фолиева киселина 400 мкг. 200%
 • Витамин В 12 (цианокобаламин) 8 мг. 133%
 • Магнезий (като магнезиев: хлорид, 180 мг. Degidroaskorbat 45%, arginate и lizinat)
 • Цинк (като цинков arginate) 10 мг. 67%
 • Селен (selenometionin) 50 мкг. 71%
 • Мед (меден глицинат) 2 мг. 100%
 • Калий (калиев цитрат) 50 мг < 2%
 • Целеви Transfer Factor BCV 200 мг * ( съдържа екстракт от трансфер фактор и яйчен жълтък)
 • Proprietary Blend 478 мг *
 • Spinose (корен) (22% sterolovyh geterozidov)
 • Гинко билоба (листа) (24% гинко гликозиди flavone, 6% терпенови лактони)
 • Глог (цветя и листа) (1,8% рутин)
 • Чесън
 • Коензим Q10
 • Екстрактът от червен ориз с мая
 • Resveratrol (от Polygonum cuspidatum)
 • Джинджифилово масло
 • Други съставки: желатин капсула

Препоръки за приема на ТФ BCV:

Лечение и профилактика на сърдечно-съдовите проблеми, хипертония, хронична умора, подобряване на зрението, стабилизиране на нервната система, за по-добра концентрация, за лечение на запек, при злоупотреба с алкохол, при прием на хормонални медикаменти, при планирана бременост, проблеми с полови мъжки органи, низка активност на сперматозоиди, безплодие, (съчетание ТФ Плюс + ТФ BCV), белодробни проблеми, астма, чернодробни заболявания, най-вече хронични, нарушената функция на далака, нарушена перисталтика, нарушенa обмянa на веществата, регулиране на теглото, болестта на Ауцхаймер, Паркинсон, климакс, за бързорастящ детски организъм (в период на бърз ръст и при силни натоварвания), при химеотерапия, при рехабилитация за следоперациония период, профилактика на старческа склероза.

Начин на употреба:

до 2/4 капсули дневно с чаша течност(200 гр.)

Пие се 3-4 месеца в началото, а след това 2-3 пъти годишно. За слабите хора профилактично са достатъчни 3 капсули дневно, за останалите – 4-6 капсули с чаша вода.
Преди да използвате диетични добавки, се консултирайте с лекар.

 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев