TRANSFER FACTOR CLASSIC

Transfer Factor Classic

Опаковка: 90 капсули

Цена: 90 лв.


Повишава Коефициентa на Интелигентност на Вашата имунна система с 204%. Подкрепя и поддържа здрава имунната система. Обучава имунните клетки.

Трансфер факторите, тези малки молекули посредници обучават имунните клетки да разпознават потенциално опасните противници, предотвратяват тяхната атака и помагат за бързото възстановяване на имунния баланс, запомнят натрапниците и не допускат разпространението им в организма в бъдеще. Поддържат нормалната функция на всички системи в тялото на човека.

Transfer Factor Classic е многофункционален имуномодулатор. Основната му функционалност е насочена към подобряване на работата на имунната система.

Свойства и функции:

Свойствата на Transfer Factor Classic са толкова обширни, че всичките му лечебни ефекти върху човешкото тяло просто не могат да се опишат. Учените продължават постоянно да идентифицират нови и нови прояви на TF Classic. Но все пак основните му функции и възможности са:

1. Най-основната функция е да се регулира нашиата имунна система на нивото на цитокини и отстраняване на тяхния дисбаланс.

2. Активира функционалността на имунните клетки, което води до намаляване на времето за идентификация на чужди елементи и с високи темпове да изработи антитела със специфичен характер.

3. Увеличение (с 103%!) дейността на естествените клетки убийци, (NK) клетките, което се отразява на скоростта на унищожаване на злокачествените клетки.

4. Разполага с мощни адаптогенни свойства.

5. Проявява антиоксидантно и мембранно стабилизиращо действие.

6. Неутрализира токсичните ефекти на различни лекарства, включително и от химиотерапия и радиация.

Transfer Factor Classic е с универсално действие имуномодулатор, което се отнася до "оптимизация" на имунните процеси и по този начин пречи за развитието на различни заболявания.

Трансфер Фактор Classic - показания и противопоказания

Той е много ефективен при:

 • превантивни мерки срещу инфекции на горните дихателни пътища;
 • на вторични имунодефицити: ХИВ, ТОРС, грип, хепатит С и Б, херпес ...;
 • Хламидни инфекции;
 • разнообразие от бактериални инфекции с хроничен характер на различни места;
 • дерматози, алергии;
 • на фона на астматични симптоми, бронхит;
 • злокачествени тумори;
 • автоимунни заболявания;
 • различни гъбични заболявания;
 • миокарден инфаркт,
 • язва на дванадесетопръстника;
 • туберкулоза;
 • фокусна алопеция;
 • аутизъм;
 • депресивни състояния .. .

Не са идентифицирани странични ефекти.

Безопасността на продуктите на компанията "4life" е равносилна на безопасността на млякото. Естествен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.

Това е само една много малка част от показанията на препарата.

Състав: патентован концентрат от трансфер фактори от коластрата на крави. 200 мг в 1 капсула.
Концентрираните имунни молекули (TF) се получават от коластра чрез ултрамембранна филтрация. Технологията е патентована - патент номер 4816563 (САЩ).

Начин на употреба:

Това лекарство се препоръчва да се взема три пъти на ден, една капсула преди или по време на хранене. В срок от 10 дни до 1-2 месеца. Всичко зависи от пациента и характера на заболяването.
Да се държи на хладно и сухо място при температура не по-висока от 35 градуса по Целзий.

Подходящ за деца. Съдържанието в капсулата може да се разтваря в течност.Още за ТРАНСФЕР ФАКТОР КЛАСИК:

Transfer Factor Classic е известен от години, като най-добрият продукт от коластра за ежедневна грижа за имунната система. Преподава на необразованите имунни клетки за възможни опасности заедно с план за действие.


Независимо проучване на TF Classic показва, че килър-клетките повишават своята активност с 204% над нормалната имунна реакция. Не забравяйте, че естествените клетки убийци са на фронтовата линия на имунната система. Тази формула е различна от "TF Plus", защото той също има уникалната способност да балансира имунната реакция на системата. Това е важно, тъй като по-реактивна имунната система е също толкова опасно, колкото и неефективната имунна система. Заболявания, като алергии се дължат на по-реактивна имунната система или т.н. автоимунни заболявания.

Подходящ е за деца от ранна кърмаческа възраст. Съдържанието на капсулата може да се разтваря във течност.

Много хора дават TF Classic на своите кучета, тъй като той няма вкус и мирис е добре приеман от тях. 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев