ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR CLASSIC

Transfer Factor Classic

Опаковка: 90 капсули

Цена: 100 лв.


Профил на продукта

Повишава Коефициентa на Интелигентност на Вашата имунна система с 204%.Обучава имунните клетки.

Трансфер факторите, тези малки молекули посредници обучават имунните клетки да разпознават потенциално опасните противници, предотвратяват тяхната атака и помагат за бързото възстановяване на имунния баланс, запомнят натрапниците и не допускат разпространението им в организма в бъдеще. Поддържат нормалната функция на всички системи в тялото на човека.

Трансфер Фактор Класик е известен от години, като най-добрият продукт от коластра за ежедневна грижа за имунната система. Преподава на необразованите имунни клетки за възможни опасности.


Независимо проучване на Трансфер Фактор Класик показва, че килър-клетките повишават своята активност с 204% над нормалната имунна реакция. Не забравяйте, че естествените клетки убийци са на фронтовата линия на имунната система. Тази формула е различна от Трансфер Фактор Плюс, защото той също има уникалната способност да балансира имунната реакция. Това е важно, тъй като по-реактивна имунна система е също толкова опасно, колкото и неефективната имунна система.

Transfer Factor Classic е многофункционален имуномодулатор. Основната му функционалност е насочена към подобряване на работата на имунната система.

Свойства и функции:

1. Най-основната функция е да се регулира работата на имунната система на нивото на цитокини и отстраняване на техния дисбаланс.

2. Активира функционалността на имунните клетки, което води до намаляване на времето за идентификация на чужди елементи и с високи темпове да изработи антитела със специфичен характер.

3. Увеличение дейността на естествените клетки убийци, (NK).

4. Разполага с мощни адаптогенни свойства.

5. Проявява антиоксидантно и мембранно стабилизиращо действие.

Transfer Factor Classic, съдържа информационни молекули извлечени, чрез ултра модерна технология – нанофилтрация, от коластрата на крави отглеждани в екологични ферми, под контрола на Американската федерална агенция по храните и лекарствата. Целият процес – от раждането на кравата, през нейното хранене, доене, до извличането на молекулите и пакетирането и транспортирането на продукта, може да бъде наблюдаван и проследен.

Не са идентифицирани странични ефекти.

Безопасността на продуктите на компанията "4life" е равносилна на безопасността на млякото. Естествен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.

Състав: патентован концентрат от трансфер фактори от коластра на крави. 200 мг в 1 капсула.
Концентрираните имунни молекули се получават от коластра чрез ултрамембранна филтрация. Технологията е патентована - патент номер 4816563 (САЩ).

Начин на употреба:

Трансфер Фактор Класик се препоръчва да се взема три пъти на ден, една капсула преди или по време на хранене.
Да се държи на хладно и сухо място при температура не по-висока от 35 градуса по Целзий.

Подходящ за деца. Съдържанието в капсулата може да се разтваря в течност.

Много хора дават Трансфер Фактор Класик на своите кучета, тъй като той няма вкус и мирис и е добре приеман от тях. 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев