ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

SUPER DETOX

Super Detox

Опаковка: 60 табл.

Поръчай ТУК


Профил на продукта

Поддържа здрава функцията на черния дроб

  • Поддържа почистването на черния дроб, детоксикацията и храносмилателните функции;
  • Защитава черния дроб от индуцирани от токсини увреждания;
  • Съдържа съставки, за които е доказано, че осигуряват антиоксидантна защита за черния дроб.

Какво е Super Detox?

Super Detox е създаден за подпомагане на чернодробното очистване, детоксикация и храносмилателни функции. Като един от най-важните органи на тялото, черният дроб помага в премахването на токсините от кръвта, както и безброй други жизненоважни функции, включително: производство на ензими и жлъчка, които подпомагат храносмилането, съхраняването на енергия за подхранване на мускулите, поддържане на нормални нива на кръвна захар и холестерол и регулиране на няколко хормона.

Здравословната диета и хранителните добавки могат да помогнат за защита на черния дроб от окислителен стрес и потенциално вредни вещества и го поддържат да функционират оптимално. Съставки като бял трън, червена детелина, n-ацетил цистеин (NAC), калций d-глюкарат и други здравословни хранителни вещества се съдържат в Super Detox, за да осигурят хранителна подкрепа и насърчаване на цялостната здравословна функция на черния дроб.

Червена детелина

Червената детелина е многогодишно тревисто растение, съдържащо група вещества (изофлавони), които представляват фитоестрогени. Фитоестрогените намиращи се в червената детелина са със структура наподобяваща тази на човешкия естроген. Четирите главни изофлавона спомагат за поддържането на здравословни нива на естрогена при жените в период на менопаузата. Те спомагат за заздравяването на костната тъкан, ограничават отлива на калций, облекчават топлите вълни, безсънието и нощното изпотяване, предпазват гърдите, матката и костите и не предизвикват нежелани странични явления.

Артишок

Артишока действа холерично, жлъчогонно, детоксикиращо, диуретично и хепатопротективно. Той подпомага образуването на жлъчен сок, предотвратява застоя на жлъчка в жлъчните пътища и засилва отделянето на панкреатични ензими. Подпомага при диспептични проблеми - газове в червата и подуване на корема, позиви за гадене и повръщане след нахранване, непоносимост към мазнини, проблеми с апетита и др. Действа хепатопротективно (детоксикиращ ефект) и стимулира разграждане на мазнините, натрупващи се в черния дроб. Помага още за намаляване на холестерола и пикочната киселина.

Осигурява антиоксидантна защита чрез N-ацетил цистеин (НАЦ)

N-ацетил цистеин

N-ацетил цистеин е антиоксидант и подпомага детоксикацията на организма от тежки метали, като така помага на функцията на черния дроб. Това е особено приложимо за кадмия, а също и за въглеродния оксид и другите свободни радикали в цигарите, които са вредни и потенциално канцерогенни (в цигареният дим има над 4000 химически съединения). НАЦ помага при разрушаването и отстраняването на храчки. Стимулира продукцията на глутатион, който е изключително важен за чернодробните детоксикиращи процеси. Подпомага предпазването на сърдечносъдовата система и черния дроб; дихателната функция; детоксикационните и антивирусните процеси в организма.

Начин на употреба: По 2 капсули дневно с чаша вода. 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев