ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR GLUCOACH

TRANSFER FACTOR GLUCOACH
Опаковка: 120 капсули

Цена: 115 лв.


Профил на продукта


Описание

Ефективността на TF GluCoach е насочена към поддържане на нормални нива на кръвната захар и предоставянето на цялостна грижа за метаболизма и ендокринната система.
В допълнение към Трансфер фактор, който помага на организма в борба с възпалителните процеси, пряко свързани с метаболизма и ендокринната система, TF GluCoach включва и минерали, билки и фитонутриенти, които помагат за нормализиране нивото на хормоните, подобряване толеранса към глюкозата и осигуряват нормалното функциониране на панкреаса. Подкрепя способността на организма да метаболизира глюкозата и да поддържа здравословни нива на захар.

Pterocarpus marsupiu (вид растение от семейство Бобови), momordica charantia / горчив пъпеш /, gymnema silwestre (многогодишна дървесна лоза) са всепризнати със своите свойства да регулират нивото на глюкозата, да регенерират и подмладяват бета клетките, които произвеждат инсулин в панкреаса. Горчивият пъпеш предизвиква толерантност към глюкозата и помага на организма да разглежда захарите като посредник между клетките на организма и вече произведения от панкреаса инсулин, блокира образуването на глюкоза в кръвния поток и премахва бариерата, която пречи на клетките да използват естествения си инсулин.

Освен това, добавените хром и ванадий подсилват още веднъж толерантността към глюкозата и подпомагат поддържането на здравословно ниво на инсулина. Всяка една от тези съставки подпомагат здравословни нива на захарите. Липсата на хром и есенциални мастни киселини са директно свързани с една неправилна функция на панкреаса.

Трансфер Фактор Глюкоач осугурява защита на ендокринната система и метаболизма. Включва силата на въздействие на Трансфер Фактор за моделиране на имунната система и увеличаване на нейната ефективност и подобрява способността й да осигурява антиоксидантна защита. Доказано е, че алфалипоевата киселина е важен антиоксидант за хората, които имат проблеми с ендокринната система и метаболизма.

Приложение:

  • подпомага ендокринната система и метаболизма;
  • уравновесява нивата на глюкоза и холестерол;
  • подобрява и регулира дейността на имунната система;
  • подпомага функцията на храносмилателната и ендокринната системи;
  • работи като антиоксидант;
  • регулира имунната система;

Съдържа:

  • Transfer Factor-XF концентрат (от коластра на крава и яйчен жълтък)
  • Горчив пъпеш (Momordica charantia): подобрява усвояването на глюкозата, има инсулиноподобно действие, популяризира репарациите на SS-клетките, намалява синтеза на глюкоза. Екстракт от листа на Gymnema sylvestris, екстракт от семена на Trigonella foenum-graecum (сминдух), плодов екстракт от Momordica charantia и Женшен.
  • Ванадий: увеличава активността на инсулиновите рецептори, възстановява функцията на щитовидната жлеза, Алфа липоева киселина.

 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев