TRANSFER FACTOR RENUVO

Energy Go Stix

Опаковка: 120 капсули

Цена: 110 лв.


Поддържане на добро здраве при остаряване и ежедневно управление на стреса.

4Life Трансфер Фактор Renuvo е в подкрепа на:

  • Общо възстановяване на тялото
  • Психично здраве
  • Сексуална жизненост
  • Енергия
  • Настроение
  • Метаболизъм

4Life Трансфер Фактор Renuvo ™ е синергично формулиран за младост и здраве и в отговор на физиологичния стрес. Дали това е физическо натоварване, работа, остаряване, лошо спане или лоши хранителни навици, излагане на общи екологични стресови фактори, като въздушния транспорт, замърсяване, живот пълен с предизвикателства, които водят тялото към излизане от равновесие. 4Life Трансфер Фактор Renuvo противодейства на издайническите признаци на стареене с помощта на имунни спомагателни компоненти и специфични адаптогенни билки.

Обикновено възпалението е здравословна реакция на стрес на клетъчно ниво. Но ако реагираме неправилно, възпалението може да стане проблематично. Оостаряване, мазнини, загуба на мускулна маса, лоша когнитивна и сексуална функция, както и много други са свързани с възпалението. 4Life Трансфер Фактор Renuvo е научно формулиран да помогне на тялото ви да се възстанови по-бързо.

С други думи, целта на 4Life Трансфер Фактор Renuvo е да допринесе за ускоряване на естественото възстановяване на вътрешната сила на вашето тяло в степен на здравословно състояние. Това ви дава повишена способност да се адаптирате към стреса, адресиран към пет жизненоважни функции на тялото: мозъка и настроението, мускулите и енергията, сексуалното здраве и жизнеността, функцията на надбъбречната жлеза и метаболизма.

Вземете 4Life Трансфер Фактор Renuvo в допълнение към RiteStart®Men за мъжете и жените RiteStart®Woman всеки ден. Казано по-просто, 4Life Transfer Factor Renuvo трябва да е много важна част от вашата ежедневна добавка към вашия арсенал за оптимални жизненост и здраве.

Съдържание:

Ултра-филтриран 4Life Трансфер Фактор, протеини и пептиди от краве коластра, протеини и пептиди от яйчен жълтък, Rhaponticum carthamoids екстракт от корен, Екстракт от плодове на Chinensis Schisandra (Китайски лимонник, ALCAR (като ацетил-L-карнитин), Green Tea (зелен чай) екстракт от листа, Ashwagandha somnifera (Индийски женшен) екстракт от корен, Curcuma Longa (Куркума) екстракт от коренище, Ресвератрол от корен на Polygonum cuspidatum, Черен пипер (Piper Nigrum) екстракт от плодове.

Начин на употреба:

Консумирайте 2 капсули, два пъти дневно на гладно. При по-големи физически натоварвания и стрес 2 капсули 3-4 пъти дневно на гладно.


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев