ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR RENUVO

Energy Go Stix

Опаковка: 120 капсули

Цена: 120 лв.


Профил на продукта


Поддържане на добро здраве при остаряване и ежедневно управление на стреса.

4Life Transfer Factor Renuvo е в подкрепа на:

  • пълно възстановяване и обновяване на тялото;
  • подобрява функциите на мозъка;
  • подобрява сексуалната активност;
  • балансира метаболизма;
  • засилва енергията;
  • подобрява настроението.

4Life Transfer Factor Renuvo; е синергично формулиран за младост и здраве и в отговор на физиологичния стрес. Дали това е физическо натоварване, работа, остаряване, лошо спане или лоши хранителни навици, излагане на общи екологични стресови фактори, като въздушния транспорт, замърсяване, живот пълен с предизвикателства, които водят тялото към излизане от равновесие. 4Life Transfer Factor Renuvo противодейства на издайническите признаци на стареене с помощта на имунни спомагателни компоненти и специфични адаптогенни билки.

Обикновено възпалението е здравословна реакция на стрес на клетъчно ниво. Но ако реагираме неправилно, възпалението може да стане проблемно. Оостаряване, мазнини, загуба на мускулна маса, лоша когнитивна и сексуална функция, както и много други са свързани с възпалението. 4Life Transfer Factor Renuvo е научно формулиран да помогне на тялото ви да се възстанови по-бързо.

С други думи, целта на 4Life Transfer Factor Renuvo е да допринесе за ускоряване на естественото възстановяване на вътрешната сила на вашето тяло. Това ви дава повишена способност да се адаптирате към стреса, адресиран към пет жизненоважни функции на тялото: мозъка и настроението, мускулите и енергията, сексуалното здраве и жизнеността, функцията на надбъбречната жлеза и метаболизма.

Вземете 4Life Transfer Factor Renuvo в допълнение към RiteStart®Men за мъжете и жените RiteStart®Woman всеки ден. Казано по-просто, 4Life Transfer Factor Renuvo трябва да е много важна част от вашата ежедневна добавка към вашия арсенал за оптимални жизненост и здраве.

Съдържание:

Ултра-филтриран 4Life Transfer Factor, протеини и пептиди от крава коластра, протеини и пептиди от яйчен жълтък, екстракт от Маралов корен, Екстракт от плодове на Китайски лимонник, ALCAR (като ацетил-L-карнитин), Зелен чай, екстракт от корен на Индийски женшен, Куркума, Ресвератрол от корен на Японска пача трева, Черен пипер - екстракт от плодове.

Начин на употреба:

Консумирайте по 2 капсули, два пъти дневно на гладно. При по-големи физически натоварвания и стрес 2 капсули 3-4 пъти дневно на гладно.


 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев