ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Използване на Трансфер Фактор при стрес, депресии, паник атаки

Трансфер Фактор
16.12.2021 / 09:17

Днес няма човек на земята, който да не се чувства стресиран от това, което става в света.

Очевидно е, че животът на огромен брой хора в света е свързан с ежедневните нервни напрежения, натоварвания, физическа умора.

Всичко това води до системни увреждания и нарушения във функционирането на имунната система. Това увреждане на имунната програма се натрупва.

Често хората се питат: "Ако трансферният фактор е основната имунна информация, която не сме получили при раждането, то приемайки Трансфер Фактор за няколко месеца, коригираме ситуацията! Защо да го приемаме по-нататък? "

 

Ако сте възстановили имунната програма и отсега нататък сте се преместили на екологично чисто място, вече не изпитвате стрес, храните се пълноценно и здравословно, пиете чиста вода и дишате чист въздух, тогава прехвърлете, тогава нямате нужда от допълнителен прием на ТФ!

 

Какво трябва да се прави?

Учените казват, че за имунната система е по-добре да получава един голям стрес седмично, отколкото куп малки всеки ден. Тя просто няма време да се възстанови и плавно се "плъзга по склона". 4Life Transfer Factor, зарежда имунната система с качествени „файлове“, помага й да се рехабилитира ежедневно.

При използване на Трансфер Фактор в рамките на 2-3 седмици хората започват да излизат от хроничните депресии, придобиват вкус към живота.

 

Приемайки Transfer Factor, човек научава колко добро може да бъде неговото благосъстояние, щом имунната му система може да се справи с ежедневните задачи. Естествено веднага се нормализират и потентността, и либидото. Разбира се, като няма конкретна болест, а просто човек е "уморен от живота".

 

Универсална диаграма на получаване на ТФ за стрес, депресии, паник атаки:

ТФ Класик - подготвителна програма - 3 капсули 3 пъти на ден

ТФ Трай-фактор - по 1 капсула два пъти дневно

ТФ РЕКОЛ - по 1 капсула сутрин и следобед

ТФ КАРДИО - 2 капсули два пъти дневно

ТФ Плюс - по 1 капсула 3 пъти дневно

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев