ВАШИТЕ БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ

Мотото на компанията 4Life Research е „TOGETHER BILDING PEOPLE”.

Компанията предлага най-високите възможности за печалба и сигурност на своите дистрибутори и служители.

В проучването и изпитанията на всеки един от продуктите си 4Life влага над един милион долара, като в резултат на това на пазара се предлага един от най – напредналите продукти в областта на Wellness индустрията и бранша на директните интернет продажби.

Трансфер Фактор Плюс заема 6 място в света, по директни интернет продажби на хранителни добавки.

Продуктите на Kомпанията се разпространяват, чрез дистрибуторска мрежа в повече от 50 страни по целия свят, в това число и в България.

През 2015 година Компанията е отчела над 1 милиард долара оборот, от които 321 милион чиста печалба, останалите 900 милиона долара са били разпределени между дистрибуторите и служителите.

Компания 4Life държи на:

1. Легалност и прозрачност.

2. Добре обмислен и балансиран Маркетинг план, осигуряващ бонуси както за начинаещи, така и за напредналите, при условие, че развиват бизнеса си. Ако няма движение на продукта, и при „златен Маркетинг” заплата няма никаква и никъде.

3. Изключителен продукт извън конкуренция.Трансфер Фактор е имунокоректор ново поколение без странични ефекти и противопоказания. Аналог - интерлевкин 2(който все пак има странични ефекти, по-лошо усвояем от организма и има опасност от заразяване, тъй като се извлича по кръвен път).

4. Осигурена доставка с куриер на адреса, посочен от Вас.

5. Пълното on-line счетоводство с обновяването на сайта на всеки 20 мин.

6. Плащане по електронен път по всяко време на денонощието.

7. Обучения, тренинги, интернет-конференции.

8. Аудио, видео, печатни материали.

9. Спонсорка подкрепа, екипна работа. Вие и Вашия информационен спонсор имате интерес Вашия бизнес да се развива, Вие да станете успешен и да си постигнете целите.

10. Бек-офис с насоки за водене на бизнеса и постигане на следващия ранг.

Маркетинг 4 Life Research - това е лесно!

КАКЪВ БИЗНЕС ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА 4LIFE?

1. Класически мрежов маркетинг на много нива(MLM)

Дистрибуторът не е търговец на дребно или разносвач на продукти. За съжаление много хора в България познават мрежовия маркетинг именно като такава дейност. И това не е случайно. Просто 95% от компаниите, които се наричат MLM не са такива, но правят лоша реклама на този нов бизнес. Всъщност те са компании, които създават мрежа от дистрибутори, за да продават на дребно стоки и да печелят от разликата в цените. Тези хора обикалят навсякъде и са втръснали на всички. Това не е MLM, това са преки продажби.
Истинската MLM система представлява придвижване на продукта до пазара, като хората се набират не за непосредствени продажби. Печалбата винаги зависи от организирането на мрежа, а не от обема на продажбите.

В истинския мрежов маркетинг човек прави само 3 неща:

 1. Използва продукта за себе си и за семейството си.
 2. Разказва на други хора за резултатите от използването на продукта.
 3. Привлича хора,които искат да правят същото.

Привличайки хора дистрибуторът неизбежно се натъква на такива, които не желаят бизнес, но искат да ползват продукта. Тогава се извършва само продажба, на същата цена, на която го получава и дистрибутора. Тези хора стават клиенти на компанията. Но за да се печели в мрежовия маркетинг са необходими активни, творчески, мечтаещи за голям успех хора, готови да се потрудят за построяването на свой стабилен и дългосрочен бизнес.

2. Защо 4 Life може да предложи такъв MLM?

Ако човек мечтае за дългосрочен бизнес ще избере компания, която да отговаря на някои основни изисквания:

 1. Надежност, международно признание, динамично развитие
 2. Продукт, който е необходим на хората, без аналог на пазара, даващ бързи резултати, научно разработен, с възможност за многократна употреба.
 3. Силна информационна поддръжка.
 4. Бизнес-план, осигуряващ бърза динамика на развитие.

Всичко това го има във 4Life. През 17-те години на съществуването си компанията има открит пазар в над 60 държави, ежедневния оборот на компанията е над $1 000 000

Какви комисионни изплаща компанията 4Life Research?

 1. 25% Компанията Ви плаща от всяка поръчка, направена от ваш клиент
  Пример: Вашият клиент е закупил продукти за 96 LP. Получавате комисионна 25% или в случая 24$.
 2. 25% изплащат се от Вашия личен оборот, надхвърлящ 100 LP.
  Пример: за 1 мес. чрез Вашия ID е била закупена продукция за 300 LP. 100LP е Вашата задължителна месечна активност. От останалите 200 LP получавате 25 %, което в този случай прави 50$.
 3. 25% изплащат се от второто ниво на вашата дистрибуторска организация.
 4. 25% изплащат се от регистрация на Вашия нов дистрибутор.
  Пример: регистрирали сте нов партньор със 100 LP. Получавате 25 %, т.е. 25$.
  Регистрирали сте нов дистрибутор с 400 LP. Получавате 25 %, т.е. 100$.

Допълнителна премия POWER POOL (Пауър Пул).

Допълнителна премия - Power Pool (PP) получавате тогава, когато сте регистрирали в бизнеса 3-ма нови партньори за един месец.
Power Pool Ви се изплаща на 2-ят месец след като Вие и Вашите партньори подтвърдите месечната си активност от 100LP. Премията Power Pool е 2% от месечната печалба на компанията, които се разпределят между сътрудниците, направили PP . Това са около 30% от оборота на Вашата група.
1% от месечната печалба се разпределя между същите дистрибутори под формата на томбола. Наградите са почивка за двама на Хавайските острови или остров Мадейра в Португалия.

Допълнителна премия LOYALTY PROGRAM

Диструбуторите, които всеки месец поръчват продукти на стойност повече от 125 LP, на следващия месец получават подарък един БОНУС ПРОДУКТ повече. Освен това Копманията назчислява БОНУС ТОЧКИ (1точка = 1 LP) за потреблението над 125 LP и с тези точки могат да се поръчват избрани продукти на стойността нa точките.

LOYALTY PROGRAM

PRESENTATION LOYALTY PROGRAM

ВъзнагражденияАко искате да научите повече за това, как да започнате свой собствен мрежов бизнес, свържете се на:

GSM: 0878 779 575

E-mail: lkalapchieva@abv.bg

Skype: lusyka61


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев