ВАШИТЕ БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ

Мотото на компанията 4Life Research е „TOGETHER BILDING PEOPLE”.

Компанията предлага най-високите възможности за печалба и сигурност на своите дистрибутори и служители.

В проучването и изпитанията на всеки един от продуктите си 4Life влага над един милион долара, като в резултат на това на пазара се предлага един от най – напредналите продукти в областта на Wellness индустрията и бранша на директните интернет продажби.

Трансфер Фактор Плюс заема 6 място в света, по директни интернет продажби на хранителни добавки.

Към 2016 година продуктите на Kомпанията се разпространяват, чрез дистрибуторска мрежа в повече от 50 страни по целия свят, в това число и в България.

През 2015 година Компанията е отчела над 1 милиард долара оборот, от които 321 милион чиста печалба, останалите 900 милиона долара са били разпределени между дистрибуторите и служителите.

Компания 4Life държи на:

1. Легалност и прозрачност.

2. Добре обмислен и балансиран Маркетинг план, осигуряващ бонуси както за начинаещи, така и за напредналите, при условие, че развиват бизнеса си. Ако няма движение на продукта, и при „златен Маркетинг” заплата няма никаква и никъде.

3. Изключителен продукт извън конкуренция.Трансфер Фактор е имунокоректор ново поколение без странични ефекти и противопоказания. Аналог - интерлевкин 2(който все пак има странични ефекти, по-лошо усвояем от организма и има опасност от заразяване, тъй като се извлича по кръвен път).

4. Осигурена доставка с куриер на адреса, посочен от Вас.

5. Пълното on-line счетоводство с обновяването на сайта на всеки 20 мин.

6. Плащане по електронен път по всяко време на денонощието.

7. Обучения, тренинги, интернет-конференции.

8. Аудио, видео, печатни материали.

9. Спонсорка подкрепа, екипна работа. Вие и Вашия информационен спонсор имате интерес Вашия бизнес да се развива, Вие да станете успешен и да си постигнете целите.

10. Бек-офис с насоки за водене на бизнеса и постигане на следващия ранг.

Маркетинг 4 Life Research - това е лесно!

КАКЪВ БИЗНЕС ПРЕДЛАГА КОМПАНИЯТА 4LIFE?

1. Класически мрежов маркетинг на много нива(MLM)

Дистрибуторът не е търговец на дребно или разносвач на продукти. За съжаление много хора в България познават мрежовия маркетинг именно като такава дейност. И това не е случайно. Просто 95% от компаниите, които се наричат MLM,не са такива,но правят лоша реклама на този нов бизнес. Всъщност те са компании, които създават мрежа от дистрибутори, за да продават на дребно стоки и да печелят от разликата в цените. Тези хора обикалят навсякъде и са втръснали на всички. Това не е MLM, това са преки продажби.
Истинската MLM система представлява придвижване на продукта до пазара,като хората се набират не за непосредствени продажби. Печалбата винаги зависи от организирането на мрежа, а не от обема на продажбите.

В истинскиският мрежов маркетинг човек прави само 3 неща:
1. Използва продукта за себе си и за семейството си.
2. Разказва на други хора за резултатите от използването на продукта.
3. Привлича хора,които искат да правят същото.
Привличайки хора на работа по строежа на мрежата,дистрибуторът неизбежно се натъква на такива, които не желаят бизнес, но искат да използват продукта. Тогава се извършва само продажба, на същата цена, на която го получава и дистрибутора.Тези хора стават клиенти на компанията. Но за да се печели в мрежовия маркетинг са необходими активни, ворчески, мечтаещи за голям успех хора, готови да се потрудят за построяването на свой стабилен и дългосрочен бизнес.

2. Защо 4 Life може да предложи такъв MLM?
Ако човек мечтае за дългосрочен бизнес ще избере компания, която да отговаря на някои основни изисквания:
1. Надежност, международно признание, динамично развитие
2. Продукт, който е необходим на хората, без аналог на пазара, даващ бързи резултати, научно разработен, с възможност за многократна употреба.
3. Силна информационна поддръжка.
4. Бизнес-план, осигуряващ бърза динамика на развитие.
Всичко това го има във 4Life. През 10-те години на съществуването си компанията се е задържала в повече от 40 държави, а през 2006 г. влиза в Топ 10 на 500-те най-успешни компании в MLM.

Как да започнем сътрудничество с компанията 4Life Research?
Бърз старт (Diamond 4Life). Вход с 400 LP, което означава, че първата поръчка трябва да бъде за не по-малко от 400 LP.
Получавате дистрибуторски номер (ID). Така веднага се изкачвате на две квалификации по-нагоре в структурата на 4Life.

2 вариант. Обикновен старт. Лидер (Leader 4 Life). Вход с не по-малко от 100 LP. Получавате дистрибуторски номер (ID). Първата поръчка не трябва да е по-малко от 100 LP плюс цената на бизнес-комплект Compass, което общо прави приблизително 150 евро.

3 вариант:
Без необходимост от начална поръчка

Първите два варианта са за тези, които искат да работят активно, като дистрибутори.
При първия вариант се получават бонуси от всички нива на създадената от дистрибутора мрежа.
При втория вариант се получават бонуси само от 3 нива надолу.
Третия вариант е за тези, които искат само да ползват продукта.
Когато получите регистрация в сайта, ще можете да се възползвате от ежемесечните промоций, които компанията предлага.

Какви комисионни изплаща компанията 4Life Research?
1. 25% Компанията Ви плаща от всяка поръчка, направена от ваш клиент
Пример: Вашият клиент е закупил продукти за 96 LP. Получавате комисионна 25% или в случая 24$.
2. 25% изплащат се от Вашия личен оборот, надхвърлящ 100 LP.
Пример: за 1 мес. чрез Вашия ID е била закупена продукция за 300 LP. 100LP е Вашата задължителна месечна активност. От останалите 200 LP получавате 25 %, което в този случай прави 50$.
3. 25% изплащат се от второто ниво на вашата дистрибуторска организация.
4. 25% изплащат се от регистрация на Вашия нов дистрибутор.
Пример: регистрирали сте нов партньор със 100 LP. Получавате 25 %, т.е. 25$.
Регистрирали сте нов дистрибутор с 400 LP. Получавате 25 %, т.е. 100$.

Допълнителна премия POWER POOL (Пауър Пул).
Допълнителна премия - Power Pool (PP) получавате тогава, когато сте регистрирали в бизнеса 3-ма нови партньори за един месец.
Power Pool Ви се изплаща на 2-ят месец след като Вие и Вашите партньори подтвърдите месечната си активност от 100LP. Премията Power Pool е 2% от месечната печалба на компанията, които се разпределят между сътрудниците, направили PP . Това са около 30% от оборота на Вашата група.
1% от месечната печалба се разпределя между същите дистрибутори под формата на томбола. Наградите са почивка за двама на Хавайските острови или остров Мадейра в Португалия.


Ако искате да научите повече за това, как да започнате свой собствен мрежов бизнес, свържете се с:

ЛЮДМИЛА КАЛЪПЧИЕВА

GSM: 0878 779 575

E-mail: lkalapchieva@abv.bg

Skype: lusyka61
За Multi-Level Marketing (MLM)

През последно време чувам твърдения, че мрежовият маркетинг в познатия си вид е изчерпан и е необходимо да претърпи промени, да се сдобие с нова форма. Вие на това мнение ли сте? МЛМ съответства на всички съвременни икономически изисквания и тенденцията му за разширяване стеснява възможностите на класическите стари механизми. По време на световната криза това се проявява най-очевадно.

1. Мрежовият маркетинг е безрисков икономически механизам. Съвсем естествено е да има в условията на криза огромно предимство пред класическия бизнес, който се свива под жестоките удари на кризисните вълни.

2. Мрежовият маркетинг работи в интересите на населението, а не в интересите на един собственик и предлага производство и движение само на качествена продукция. Това позволява да се предпазим от колапса който наближава, предизвикан от некачествени и дори опасни стоки. Това се отнася за хранителните продукти, препарати за почистване, дрехи, играчки и много други стоки, които се предлагат по класическият начин. Продуктите от МЛМ се движат само с препоръка на хората които вече ги ползват, доволни са от качеството им и изтъкват ползите за човека от тях. При наличието на некачествена продукция, механизмът на мрежовия маркетинг престава да работи и пазарът бързо изхвърля компаниите стартиращи на пазара с некачествена или неконкурентноспособна продукция.

3. Възможностите на МЛМ са най-големи в социалната сфера, при движение на стоки и услуги от социален характер и предназначение. Цената е достъпна за населението, тъй като са елиминирани посредниците като оскъпяващи фактори за наеми, заплати на персонала, няма нужда от скъпоструващата реклама, а продуктът се движи с препоръки. Статистиката показва, че 80% от произвежданата в света продукция се движи с препоръки и точно елементарната човешка потребност от споделянето се използва в Мрежовия маркетинг от мрежовите компании който няма друг равен на МЛМ.

4. Отново статистика: ако хората, които препоръчват на своите познати продукт или услуга използвана от тях самите, биха получавали възнаграждение за това от фирми-производители, то сумата получена от тях би могла да съставлява като паричен еквивалент стотици хиляди долари. В мрежовият маркетинг хората, препоръчващи продукта, получават възнаграждение и имат допълнителен доход, което е от изключителна важност в условията на икономическa кризa. Този, който твърди, че МЛМ вече не работи, греши и прави реклама на класическия начин на движение на продукта, когато на Вас не Ви се плаща за реклама и препоръки на даден продукт или услуга.
Обикновено нападките върху МЛМ са от страната на търговците, забогатяващи от Вашите безплатни реклами. Печалбата си я прибират в джоба и отново «плюят» МЛМ.

5. Логично е да предположим, че МЛМ не е само допълнителен доход, но и надежден източник за гарантирани доходи за хора, гледащи на тази индустрия глобално. Професията «мрежовик» е внесена в Регистъра на професии на Руската Федерация през 2002 година. Сега можете да получите диплома по тази специалност. В Русия в този отрасъл се трудят около 3 милиона човека и още 2 млн. в страните от бившия СССР.

6. Мрежовият маркетинг е надеждна и перспективна сфера за активни хора. Вложените в този бизнес усилия се връщат щедро като паричен еквивалент. Много от бизнесмените, най-вече в условията на икономическата криза гледат на МЛМ като на паралелен бизнес и източник на увеличение на своята бизнес-кошница.

На лице са очевидните предимства:
-минимален стартов капитал,
-отсъствие на конкуренцията,
-безрискови инвестиции,
-международни бизнес възможности,
-няма ограничение в заплащането,
-ненормирано работно време,
-тренинги, обучения,
-дългосрочни перспективи.

7. С помоща на мрежовия маркетинг обществото може да реши много социални проблеми в сферата на труда и заетостта на населението, позволяваща хармонично съчетаване на интересите на държавата, бизнеса и предприемателя. Вие ставате пълноправен участник в бизнеса и имате реалната възможност да станете собственик на бизнес-активи и доживот да получавате остатъчен доход. Остава в миналото класическата експлуатация на наемен работник. Ниското заплащане на труда, неспазване на условията на работа, некоректното отношение на работодателя към наетите лица са източник на социалното напрежение. 8. МЛМ дава възможност за хармонично личностно развитие и създава нова обществена класа на достойни граждани – основата на цивилизованото общество. Не е възможна икономическа и социална модернизация на страната без ново съвремено мислене на обществото. А за нов начин на мислене най-лесно можете да се научите в МЛМ. Често най-успешните лидери в МЛМ не живеят в столицата, а в отдалечени региони. Техният глобален подход към бизнеса позволява да се решат депресивните проблеми на провинциалните райони. В ерата на информационните технологии механизмите на МЛМ работят по-ефективно поради развитието на Интернета, достъпност на предаването на информация по skype, e-mail.

9. Според авторитетни световни икономисти огромна роля в профилактиката на здравето играе МЛМ. Той ефективно движи отраслите, непосредствено свързани със здравословният начин на живот.

Да обобщим: Мрежовият маркетинг не само че не се е изчерпал, но има неограничени икономически и социални перспективи за развитие в помощ на обществото. А всевъзможните нападки, негативни TV предавания и статии срещу МЛМ обикновено биват поръчвани от представителите на старият подход или са плод на некомпетентност в тази сфера.

Бедните търсят работа, богатите създават мрежи.


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев