ТРАНСФЕР ФАКТОР TRI-FACTOR (Advanced)

TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR (Advanced)

Опаковка: 60 капсули

Цена: 100 лв.

Повишава имунитета до 283%.

TF Tri-Factor Formula — представлява революционен напредък в науката.

Поддържа функцията на имунната система, която от своя страна, насърчава увеличеното потребление на енергия, увеличава възможностите на имунните клетки да знаят кога и как да действат.

Повишава способността на имунната система да помни предишните атаки, което позволява на организма да реагира по-бързо за отстраняването им.

Осигурява обучението на неподготвените имунни клетки за потенциалните опасности, снабдявайки ги с план за действие при атака.

Съкращава времето за разпознаване на заплахите за здравето, съкращава продължителността на заболяването.

Ускорява реакцията на имунната система и балансира работата й, като потиска прекалено активното й действие (автоимунни заболявания)

Патентованата технология TF Tri-Factor, разработена от 4life, представлява смес от трансфер фактори от коластра на крава и яйчни жълтъци от здрави кокошки.
Макар че ТФ, както и нанофракциите могат сами по себе си да бъдат ефикасни, интелигентността и интуицията са необходими за една оптимална имунна реакция. Формулата Три-Фактор обединява интелигентността на ТФ и интуицията на Нано-Факторите за регулиране, увеличаване и уравновесяване на имунната система според нуждите на тялото.
Нанофракциите са молекули с много малко тегло, които се намират в имунната система на някои бозайници и птици. Притежават естествена интуиция и функционират като част от сложната мрежа: "нареждай и контролирай" и така помагат на имунната система да знае кога да действа и кога да почива.
Научните изследвания са доказали, че в този вид продуктът има по-ефективно действие, отколкото когато ТФ са само от единия източник. С помощта на комбинираната формула тялото се справя с лекота с болестотворните инфекции и Ви осигурява здраве за цял живот.

TF Tri-Factor се препоръчва и като хранителна добавка - източник на природен пептид, подобряващ функционалното състояние на имунната система. Предназначението на TF Tri-Factor е специфичното активиране на имунната система за борба най-вече срещу микробите, предизвикващи инфекции и възпаления в кръвоносните съдове - белодробни хламиди, вируси херпес типове 1 и 2, цитомегаловирус, вирус Коксаки, за предотвратяване на инфаркт, инсулт и тромбоза на различни места.

За лечение на бактериални инфекции (възпаление на сливиците, фарингити, бронхити, пиодермия, пиелонефрит, т.н.), спонтанен аборт, невроинфекции, кардиопатия, атеросклероза, хронична умора и стрес, онкологични заболявания на фона на лъче- и химиотерапиите.

Препоръки:

  • Ендокринната система;
  • Нервно-мускулната система;
  • Жлъчночернодробната система;
  • Съединителната тъкан;
  • Щитовидната жлеза;
  • Алергии;
  • Кожа

Натурален безопасен продукт, чиято ефективност е потвърдена от независими клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.

Съдържа:

Transfer Factor E-XF 300 мг концентрат (от коластра на крава и кокоши яйчен жълтък).

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място под 35 C.

Начин на употреба:

Две капсули дневно с 240 мл течност.

Още за Transfer Factor Tri-factor (Advanced)

Transfer Factor Advanced е малка белтъчна молекула, наречена олигорибонуклеопептид. Тези молекули са произведени от един жив организъм в природата, предназначени за регулиране на имунната система.
Имунната система има централен контролен орган, в здравия организъм той го защитава от цялата външна среда (вируси, бактерии, гъбички, или токсини). Но имунната система предпазва организма и от генетично променени клетки и тъкани. Следва своевременно отстраняване на заболелите, мутирали и изродени клетки. Имунната система трябва да отстрани клетките, инфектирани с вируси и бактерии.

Някои микроби са вътреклетъчни и паразитират в живите клетки. Обикновено в такива случаи антибактериалните и антивирусните лекарства не работи добре, изисква се използването на големи дози, което неизменно се отразява на цялото тяло. Заболяват здравите клетки и органи - това е проява на страничните ефекти на лекарствата.

Най-подходящият начин организма да се справи с такива проблеми е укрепване на имунната система, и най-добре е да се използват естествени имуномодулатори. Последните проучвания са предоставили убедителни доказателства, че атеросклерозата е с инфекциозен характер и често започва в юношеска възраст.

Transfer Factor Advance съдържа специфична фракция антиген, който успешно елиминира възпалителния процес в съдовата стена, дори и при най-ранните етапи на възпаление. Предназначението му е да активира имунната система в борбата срещу микробите и белодробната хламидия, херпес симплекс вирус тип 1 и 2, цитомегаловирус, херпес и др.

Ето защо, тази формула е не само при слабост на имунната система, остри и хронични възпалителни заболявания, но също така и за сърдечно-съдови заболявания.

В по-късните етапи от процеса на атеросклероза, използването на трансфер фактор е ефективно за профилактика на инфаркт, инсулт и тромбоза на различни места.
Използването на Трансфер фактор доведе дори до намаляване на размера на атеросклеротичните плаки, а също и за намаляване на броя и силата, до пълно изчезване на сърдечните атаки, за предотвратяване на развитието на инфаркт и инсулт.
Описани са случаи, в които при някои пациенти е отпаднала нуждата от операции, байпас или ангиопластика.

Тези забележителни качества на Transfer Factor Classic и Transfer Factor Advanced интересуват много специалисти и сега редица клиники в Русия започнаха успешното им приложение при пациенти с исхемична болест на сърцето, инфаркт и възпалителни заболявания.


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев