ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

ENERGY GO STIX

Energy Go Stix

Опаковка: 30 пакетчета

Поръчай ТУК, ТУК и ТУК


Профил на продукта


Описание

Energy Go Stix ще ви даде енергия за целия ви натоварен ден, и ще ви остане дори и за вечерта! Присътствие на 4life Transfer Factor Е-XF и умното съчетание на съставките повишава енергията.

Transfer Factor Е-XF е една изключителна смес, съчетаваща мощта и силата на трансфер факторите от коластра на крави и яйчен жълтък.

Какво е ENERGY GO STIX?

ENERGY GO STIX е разработен за да помогне да преминем през изпитанията на тежкия ден. Вие получавате енергия от природни източници, като при това не изпитвате неестесвена възбудимост и рязък спад на силите. Богат на природни тонизиращи и общоукрепващи вещества, в това число и Transfer Factor E-XF, ENERGY GO STIX повишава издръжливостта, повишава настроението, помага за запомнянето и концентрацията, поддържа работата на имунната система. Удобната опаковка прави продукта вашият идеален спътник.

Кога трябва да избягваме приема на Energy Go Stix:

  1. При високо кръвно налягане, коронарна болест на сърцето, инфаркт и други сърдечно-съдови проблем. Това не означава, че при първата глътка ще се получи хипертонична криза. Ако пациентът приема предписани от кардиолог лекарства, и следи своето състояни редовно, той не може да почувства нежелани симптоми от напитката, но все пак хората с гореспоменатите проблеми трябва да бъдат внимателни.
  2. При хора с нарушения на съня. Въпреки, че ако вземете Energy Go Stix през първата половина на деня, вероятно няма да има никакъв ефект върху качеството на съня. Между другото, едно от най-новите изследвания показва, че един от видовете женшен (червения) удължава бавната фаза на съня и увеличава неговата дълбочина. Благоприятният ефект върху съня също се съдържа в таурина. Таурина е аминокиселина която подпомага неврологичното развитие и регулира нивата на вода и минерални соли в организма.
  3. Бременни и кърмещи са тези, които също не е желателно да приемат напитката. Изследвания, които еднозначно да потвърдят неговат безопасност при блеменни и кърмещи все още няма.
  4. При алергии. Ако човек е алергичен към някоя от съставките на напитката по-добре е да не го приема.

Състав:

Изомалтулоза, лимонена киселина (регулатор на киселинност), глутамин, таурин, екстракт от листа на зелен чай, аргинин, екстракт от листата на парагвайски падуб, екстракт от гуарана, Transfer Factor E-XF.


1 саше се разтваря в 300 мл вода. Приемайте го 1 път дневно в продължение на 1 месец.

Знаете ли, че...

Листата от парагвайски падуб или мате се използват в Южна Америка за приготвяне на енергийна и тонизираща напитка, която също повишава настроението. Коренните жители я наричат "напитката на боговете" и я приемат от стотици години за да активират умствената работа.
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев