4Life NanoFactor GLUTAMINE PRIME ™

ГЛУТАМИН ПРАЙМ

Опаковка: 180 капсули

Цена: 70 лв.


Описание

Изключително богат енергиен източник за имунните клетки. Зарежда ги с гориво, повишава активността на клетките най-вече когато сме изложени на стрес.

  • Увеличава активността на имунните клетки
  • Повишава жизнения тонус
  • Намaлява вредното влияние на стреса, освобождава енергия
  • Действа като силен антиоксидант

Glutathione (Глутатион) е изключително важен елемент за поддържане на силна имунна система. Блокчетата на глутатиона имат силно антиоксидантно действие и играят важна роля при процесите на детоксикация на черния дроб.

Glutathione (Глутатион) намалява оксидантния стрес върху клетките и подпомага блокирането на свободните радикали и пироксидите, които могат да увредят ДНК и РНК. Според проучванията и изследванията между хора болни от рак, СПИН или други сериозни заболявания, е открито нещо общо - при всички има сериозен дефицит на глутатион. Това насочва експертите да правят изводи, че глутатионът е изключително важен за вътреклетъчното здраве. Друга функция, която изпълнява е регулацията на цикъла на азотния оксид в тялото. Глутатионът участва в биохимични и метаболитни процеси като синтез и поправка на човешкото ДНК, протеиновия синтез, транспорт на някои аминокиселини и други.

Глутатионът може да бъде полезен в борбата с почти всички болести, които носят със себе си и преждевременното стареене. Поддържането на оптимални нива от него в тялото е необходимо условие за добро здраве.

Глутамин прайм е необходим за продължителен прием при отслабване на организма, свързан с допълнителен всекидневен стрес, физически упражнения и тренировки за атлетически изяви, при изключително натоварено и стресово ежедневие или при борба със здравословни проблеми.

Глутамин прайм е отличен допълнителен продукт, който довършва линията на групата продукти 4Life Transfer Factor. Съдържа NanoFactor extract.

Функции:

Подобрява работата на имунитета, има подмладяващо и силно антиоксидантно действие, балансира глюкоза в тялото, ускорява метаболизма, детоксикира, освобождава енергия, помага за правилната работа на половите системи при мъже и жени и уриноотделителната ситема, подобрява мозъчната дейност, кожата, кости и мускули, контролира теглото, подобрява съня и заспиването. Съдържа мултивитамини и минерали.
Съставки: акай, алое вера, калций, магнезий, коензим Q10, червена боровинка, фибер глюкозамин, хондроитен, семена от грозде, зелен чай, гъби, Кордицепс, Омега 3, 6, 9, протеин, ресвератрол, Трансфер Фактор, витамин С, витамин D, витамин Е, цинк.

Препоръчителна доза:

4 капсули дневно с 240 мл. течност. За най-добър резултат се препоръчва: 2 капсули сутрин и 2 капсули вечер.

Опаковка: 180 капсули

Цена: 70 лв.


ОЩЕ за 4Life NanoFactor GLUTAMINE PRIME:

Гориво за Вашата имунна система с 4Life NanoFactor Glutamine PRIME

Независимо дали става въпрос за лека атлетика, коли или имунната система, отлично изпълнение е това, което всеки иска да постигне. Най-новият продукт на 4Life NanoFactor Glutamine PRIME дава на тялото правилния вид гориво, за да се постигне отлична имунна производителностт на системата. 4Life NanoFactor Glutamine PRIME използва предимствата на nanofactor за да помогне на имунните клетки да изпълняват качествено работата си, дори и по време на увеличен стрес. Това е идеалното допълнение към всички продукти 4Life Трансфер Фактор, защото той помага на тялото ви по-ефективно да използва "образованието", предоставено от молекулите трансфер фактор.
Някои хора може да попитат: "Кое е това, което прани този продукт различен от другите?" Отговорът е прост. Glutamine PRIME е повече от просто една добавка глутамин. Това е единственият продукт на пазара, който поддържа имунната система със силата на Nanofactor, глутамин и градивните елементи на глутатион.

NanoFactor Extract

NanoFactor е изключителен екстракт на концентрирани молекули nanofraction - невероятно мощни, супер малки молекули, които предоставят големи ползи. Те насърчават способността на имунната система да функционира по-ефективно чрез подпомагане на комуникацията между имунните клетки. Тази подобрена комуникация помага на имунната система да изпраща точната информация в точното време.

Глутаминът

Всяко действие на имунните клетки изисква енергия. Имунните клетки са живи, и точно като всяко живо същество, те се нуждаят от енергия за задвижване на техните действия. Колкото повече предизвикателства срещате всеки ден - работа, стрес, физически натоварвания, дори болести, толкова повече имунната ви система се нуждае от гориво за да поддържа успешно цялостното ви здраве. Това е мястото, където глутамин идва точно навреме. Глутаминът е аминокиселина (градивен елемент на протеин), произвеждан от организма, но резервите може да се изчерпват от стреса на ежедневието.

Градивните елементи на глутатиона

Антиоксидантите са важни за доброто здраве, защото те неутрализират свободните радикали, които могат да предизвикат клетъчно увреждане. За разлика от антиоксиданти като витамини С и Е, които трябва да се консумират, глутатион е естествен, произведен в тялото. Тоъ се намира във всяка клетка, включително в имунните клетки, които работят за да сте здрави. Неговата отлична позиция в клетките накара много учени да определят глутатиона, като най-важният антиоксидант. 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев