ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR RECALL

TRANSFER FACTOR RECALL

Опаковка: 90 капсули

Поръчай ТУК


Профил на продукта

Описание

4Life Transfer Factor ReCall осигурява феноменална поддръжка за един от най-жизненоважните органи: мозъкът. Н-ацетил цистеин и гинко билоба освобождават организма ни от окислителен стрес, предизвикан от свободните радикали, който води до преждевременото стареене и деменция. TF ReCall намалява натоварването на мозъчната система, а енергията не се изразходва вече за защита на системата, а за максимално ефективната работа на мозъка.

В състав на Transfer Factor ReCall са включени силнодействащи вещества, запазващи нормална когнитивна функция на мозъка при всички възрасти. Винпоцетинът засилва кръвопотока и усвояване на кислорода от главния мозък и спира процеса на образуване на тромбоцити, който пречи на нормалната циркуляция на кръвта.

Тази формула осигурява кислород за подобряване функциите на мозъка. По този начин се подпомага оптимално неговата дейност.
Винпосефинът има много благоприятни за здравето функции, но основното му биологично действие е подобряване на циркулацията и усвояването на кислорода от мозъка и доброто му кръвоснабдяване. Фосфатидилсеринът е натурален фосфолипид или добра мазнина, която е от основно значение за функционирането на всички клетки в организма. Тъканта на мозъка е много богата на фосфатидилсерин, който е регулатор на мозъчните клетки като невротрансмитерите и контролира синаптичната комуникация - най-важното за съхраняване на паметта и разпознавателната функция. Доказано е, че глицерофосфохолина и Huperzia serrata увеличават бдителността на мозъка, остротата на ума и паметта. Хиперзин А пречи на ензима, който разрушава ацетилхолина, едно необходимо за мозъка химично вещество, за да може да се осъществи процесът на заучаване и запаметяване. Bacapa Mannieri осигурява здрави неврони за нормално запаметяване и разпознаване.
Съдържа магнезиев оксид за максимално усвояване на хранителните вещества.

Състав:

Магнезий (магнезиев оксид), Трансфер Фактор, Винпоцетин, Екстракт Huperzia serrata (Huperzine A), Соев лецитин (30% фосфатидилсерин), Глицерофосфохолин, Н-Ацетил Тирозин, Н-Ацетил Цистеин, Екстракт Bacopa monnieri, Екстракт гинко билоба (24% флавон гликозидов гинко, 6% терпена лактони)

Начин на употреба:

2 капсули на ден с 240 мл течност. 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев