TRANSFER FACTOR RECALL

TRANSFER FACTOR RECALL

Опаковка: 90 капсули

Цена: 105 лв.


Описание

Transfer Factor ReCall предава на тялото бесцена имунна информация, благодарение на която то успешно се преборва с вируси и микроорганизми, предизвикващи възпаление и отслабване на функцията на главния мозък. Много силни антиоксиданти н-ацетил цистеин и гинко билоба освобождават организма ни от окислителен стрес, предизвикан от свободните радикали, който води до преждевременото стареене и деменция. ТФ ReCall намалява натоварването на мозъчната система, а жизнената енергия не се изразходва вече за защита на системата, а за максимално ефективната работа на мозъка.

В състав на Transfer Factor ReCall са включени силнодействащи вещества, запазващи нормална когнитивна функция на мозъка при всички възрасти. Винпоцетинът засилва кръвопотока и усвояване на кислорода от главния мозък и спира процеса на образуване на тромбоцити, който пречи на нормалната циркуляция на кръвта и води до инсулт.

Поради наличието на ТФ, които имат огромно значение за здравето на имунната система, продуктът Рикол предлага имунна информация без прецедент за осигуряване здраве за мозъка. Тази формула осигурява кислород за подобряване функциите на мозъка. По този начин се подпомага оптимално неговата дейност.
Подпомага максимално разпознавателната функция на мозъка. Винпосефинът има много благоприятни за здравето функции, но основното му биологично действие е подобряване на циркулацията и усвояването на кислорода от мозъка и доброто му кръвоснабдяване. Фосфатидилсеринът е натурален фосфолипид или добра мазнина, която е от основно значение за функционирането на всички клетки в организма. Тъканта на мозъка е много богата на фосфатидилсерин, който е регулатор на мозъчните клетки като невротрансмитерите и контролира синаптичната комуникация - най-важното за съхраняване на паметта и разпознавателната функция. Доказано е, че глицерофосфохолина и Huperzia serrata увеличават бдителността на мозъка, остротата на ума и паметта. Хиперзин А пречи на ензима, който разрушава ацетилхолина, едно необходимо за мозъка химично вещество, за да може да се осъществи процесът на заучаване и запаметяване. Bacapa Mannieri осигурява здрави неврони за нормално запаметяване и разпознаване.
Съдържа магнезиев оксид за максимално усвояване на хранителните вещества.

Фосфатидилсерин (ФС) e натуралeн фосфолипид или  добрата мазнина , необходима за нормално функциониране на всички клетки в тялото. Тъканите на главния мозък са особено богати на ФС. Този фосфолипид регулира предаване на нервни импулси от клетките на главния мозък и синапс. И двата процеса са необходими за подобряване на паметта, концентрация и способността за приемане на нова информация-обучение. Глицерофосфохолин и Huperzia serrata (Huperzine A) засилват бързината и пъргавостта на ума, както и способността за запаметяване. Huperzine A спира действието на фермента, който раздробява ацетилхолин, помагащ за обучение и запаметяване. При хора с нарушена функция на главния мозък се наблюдава понижение на нива на ацетилхолина. Bacopa monnieri възстановява увредените неврони в мозъка и стимулира образуването на нови неврони, което подобрява паметта и когнитивното възприятие.

Приложение:

  • Подобрявя циркулацията и усвояването на кислород от мозъка;
  • Подобрява качеството на паметта;
  • При аномалии на центарлната нервна система;
  • Стрес;
  • Хиперактивност;
  • Осигурява оптимална разпознавателна функция

Състав:

Количество в 1 капсула %: Магний (магниев оксид) 168 мг 42%, Целеви Трансфер Фактор 100 мг, Фирмен екстракт, съдържащ целеви Трансфер Фактор, Фирмена Смес 672 мг, Винпоцетин, Екстракт Huperzia serrata (Huperzine A), Соев лецитин (30% фосфатидилсерин), Глицерофосфохолин, Н-Ацетил Тирозин, Н-Ацетил Цистеин, Екстракт Bacopa monnieri, Екстракт гинко билоба (24% флавон гликозидов гинко, 6% терпена лактони)

Начин на употреба:

2 капсули на ден с 240 мл течност.

 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев