TRANSFER FACTOR BELLE VIE

TRANSFER FACTOR BELLE VIE

Опаковка: 60 капсули

Цена: 105 лв.


Описание

Тази специална женска формула е създадена на научна основа конкретно за възстановяване и подобрение на здравето на жената с помощта на 4Life Transfer Factor Belle Vie, даваща възхитителни резултати на клетъчно ниво. Този продукт съчетава в себе си силата на Трансфер Фактора E-XF, повишаващ ефективността на имунитета и мощното действие на растителни антиоксиданти, фитоестрогени, индоли и d-Glukorat калций за да помогне на организма да се избави от натрупани с години отрови и да се сдобие с превъзходно здраве в областта на гинекологията и млечните жлези. Belle Vie създава надеждна естествена основа за здрав и дълъг живот на жената.

Комплекс фитоестрогени: натуралните фитоестрогени и естрогени са субстанции, открити в храната, които наподобяват действието на хормона естроген. Известни са със своя антиоксидантен ефект, със защитните си свойства срещу инфекциозни заболявания и със способността си да се комбинират с естрогена в тялото. Фитоестрогените имат стабилизиращ фактор, който може да осигури здраве на репродуктивната система в дългосрочен план. Бел Ви дава на тялото непрекъсната защита чрез изключителни силните лигнини и изофлавони от кудзу и червена детелина. Тази комбинация гарантира здравето на гърдите и цялата репродуктивна система поради комбинацията на естрогени с други субстанции. Доказано е, че по-голямото количество лигнини гарантират здравето на женския организъм.

Factor Belle Vie направлява засилването на имунитета, получено благодарение на Трансфер Фактора, на половата система и гърдите на жената. Засилва имунната реакция на организма и подпомага правилно функциониране и развитие на клетките в женските органи. Осигурява здраве на млечните жлези и женската репродуктивна система, контролирайки развитието на естрогени и други вещества, влияещи на ръста и развитието на клетките. Подпомага нормалната детоксикация (очистване)на организма. Защитава организма от свободните радикали.

Фитоестроген или растителния естроген, открит в хранителните продукти, по своето действие е подобен на хормонален естроген. Той има антиоксидантно действие. Фитоестроген в хранителните продукти е фактор на стабилизация и удължава живота на женската репродуктивна система, което води до забавянето на процеса на стареенето.

Състав

Belle Vie съдържа вещества, извлечени от Trifolium pratense L. и Kudzu.
В комбинация те активно влияят на нивото на естрогените. Нормалното ниво на фитоестрогени в хранителните продукти е в непосредствена връзка с функцията на женската полова система и млечните жлези.
Индоли-растителни вещества от семейство на кръстоцветни, които имат укрепващо действие върху женското здраве. Те осигуряват необходимото развитие на клетките и предизвиква детоксикацията на организма. Също така подпомага изработката на ферменти, предпазващи от разрушителното действие на "лошите" естрогени. Изследванията показват, че използване в храненето на зеленчуци от семейство кръстоцветни подобрява женското здраве. Belle Vie доставя на организма индоли, които се съдържат в броколите, карфиола, брюкселското и бялото зеле.
d-Glukorate калций, влизащ в състава на Bellе Vie, е натурално вещество, подпомагащо за активно премахване на токсини и други потенциално вредни елементи в тялото. Работата му е да блокира ферментите, позволяващи на тези вещества да се задържат във Вашия организъм.
Специална комбинация от растителни антиоксиданти - екстракт на зелен чай и гроздови семки осигурява дополнителна защита от вредното въздействие на свободните радикали, които, нанасят сериозни увреждания на клетките във Вашия организъм.

Приложение:

  • Защитава гинекологичната система на жената;
  • Осигурява здраве на женските гърди;
  • Антиоксидантна защита;
  • Елиминира токсините;
  • Оптимално действие на клетъчно ниво;
  • Поддържа хормонално равновесие;
  • Увеличава либидото;
  • Предменструален синдром;
  • Менопауза;
  • Регулира менструацията.

Начин на употреба:

2 капсули на ден с 240 мл течност.

 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев