ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Oil-to-Foam Cleanser - пяна за почистване

Oil-to-Foam Cleanser - пяна за почистване

Oil-to-Foam Cleanser - Oil to Foam Cleanser

Поръчай ТУК


100 ml

Кристално чиста формула, която се плъзга като леко масло и след това се превръща в пищна копринена пяна, която изплаква нежно!

Стъпка 1: Първа вълна ™

Почистващ препарат за пяна - като първа стъпка в ритуала ви за грижа за кожата, този почистващ препарат предлага ново начало. Нежните му масла отстраняват замърсяванията, преди да се превърнат в пенообразуващо почистващо средство.

Ферментиралата вода от зелен чай и морската вода се комбинират за освежаващо и ефективно почистване; оризовият фермент усъвършенства порите и осигурява подхранващи и изглаждащи кожата ензими за овлажняване и пречистване на тена.

Основните функции

  • Комбинира ферментирала вода от зелен чай и морска вода за освежаващо и ефективно двуфазно почистващо средство;
  • Рафинира порите с оризова ферментация и овлажнява и пречиства тена Ви с подхранващи и изглаждащи кожата ензими;
  • Осигурява веган формула, която премахва замърсяванията преди да се трансформира в пяна за почистване.

Основни съставки

Ферментиралата вода от зелен чай ( Camellia sinensis вода от листа / Saccharomyces фермент) се култивира в района на Босеонг в Корея, район, известен с това, че притежава най-големите корейски полета за чай поради своите перфектни почвени и климатични условия. Чаената ферментация има дълга и богата история в този регион, създавайки ферментирала чаена вода чрез двуфазен процес, използвайки традиционни техники на ферментация на естествена и млечна киселина, за да даде най-добрия резултат за по-мощни нива на съставките. С широка гама от ползи, ферментиралата вода от зелен чай почиства, овлажнява, озарява, укрепва и поддържа кожата на лицето.

Морската вода създава копринени мехурчета и освежава и успокоява деликатната кожа около очите, като задържа влагата.

Екстрактът от оризов фермент поддържа кожата, овлажнява за по-гладка текстура и насърчава еластичността и яркостта на повърхността.

Екстрактът от тиквени плодове помага за създаването на полирана, девствена на вид повърхност на кожата, като озарява кожата.

Указания за употреба

Леко масажирайте една до две помпи върху сухата кожа, като покриете цялото си лице и внимавате да не попадате в очите. Добавете вода със стайна температура, разпенете и изплакнете. Подсушете. Почиствайте два пъти на ден, сутрин и вечер.

 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев