ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR METABOLITE

TRANSFER FACTOR METABOLITE

Опаковка: 90 капсули

Поръчай ТУК


Профил на продукта

Вашият метаболитен баланс за активен начин на живот.

Храната, която ядем, се разгражда на хранителни вещества, така че те да могат да бъдат усвоени и използвани от нашето тяло. Метаболизмът е името, дадено на химичните трансформации, които хранителните вещества претърпяват в тъканите, след като процесите на храносмилане и съответните процеси на усвояване са завършени. Тези реакции се наричат общо "метаболизъм" и са свързани с начина, по който тялото използва калориите.

Щитовидната жлеза се намира в шията. Тя произвежда хормони, които контролират метаболизма. Ако произвеждаме правилното количество хормони и те функционират правилно, енергията ще се използва по-ефективно. Функцията на щитовидната жлеза е пряко свързана с енергийните нива и контрола на теглото.

Характеристики на продукта

Съдържа съставки, които подпомагат здравословното функциониране на щитовидната жлеза:

  • Селенът и йодът помагат за поддържане на здрава функция на щитовидната жлеза.
  • Йодът помага за поддържане на нормалното производство на хормони на щитовидната жлеза и нормален енергиен метаболизъм.
  • Селенът помага за защитата на клетките срещу оксидативен стрес.
TRANSFER FACTOR METABOLITE

Съставки

Стабилизатор (хидроксипропилметил целулоза), плодов екстракт от грозде (Vitis vinifera), плодов екстракт от нар (Punica granatum), плодов прах от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), маслинов екстракт от листа (Olea europaea), плодов екстракт от грейпфрут (Citrus paradisi), екстракт от гроздови семена (Vitis vinifera), прах от плодовете на арония (Aronia melanocarpa), трифакторна формула 4Life (направена от коластра (мляко) и яйчен жълтък), прах от водорасли (Laminaria digitata), вода, L-селенометионин и кверцетин дихидрат. Продуктът може да съдържа следи от риба и/или ракообразни миди.


Приемайте по три (3) капсули дневно с 240 ml течност, по една капсула с всяко основно хранене.

Предупреждения:

Консултирайте се с Вашия лекар в случай на дисфункция на щитовидната жлеза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене или здравословния начин на живот. Не превишавайте препоръчителната доза. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев