TRANSFER FACTOR MALEPRO

TRANSFER FACTOR MALEPRO

Опаковка: 90 капсули

Цена: 105 лв.

Основни характеристики:

4Life Transfer Factor MalePro – исключителна формула за всестранна поддръжка на ендокринната система на един мъж. Тя осигурява здрава функция на простата, репродуктивната и уро-отделителната система на мъжа. Тази формула обединява предимствата от подобрен имунитет, благодарение на Трансфер Фактор, с клинично доказана эфективност saw palmetto, pygeum, Isoflavones, Lycopene и други растения и антиоксиданти, които учените считат за необходими за оптималното здраве на простатата.

Основната полза от този продукт:

  • Осигурява напълно здрава функция на простата.
  • Осигурява правилната имунна реакция.
  • Осигурява сериозна антиоксидантна защита.

4Life Transfer Factor MalePro предназначен непосредствено за подобрение на функцията на ендокрината система при мъжа чрез засилване на имунната реакция.

Осигурява здрава простата: ТФ Малепро съдъдржа напълно натурални съставки от билки, за да гарантира качеството и силата на въздействие на продукта. Многобройни научни изследвания са доказали безспорното въздействие на американската палма върху простатата и тя е препоръчвана от много европейски лекари. Комбинацията на американска палма pygeum с екстракт от коприва е с доказано много мощно въздействие върху жлезите. Изследванията доказват, че всяка една от тези билки може да осигури здрава пикочнополова система, здрава репродуктивната система и здрава простата. ТФ Малепро включва в състава си цинк - друга съставка, добре известна с положителното си въздействие върху простатата. Доказано е, че инфекциите, стресът процесът на стареене намаляват количеството на цинк в кръвния поток и специално в простатата.
ТФ Малепро увеличава имунната защита и така помага на организма да функционира правилно, подпомага клетъчното делене и здравето на целия организъм. Отдавна е доказано, че здравето на простатата зависи от състоянието на имунната система. ТФ Малепро включва патентован концентрат от ТФ от коластра на крава и жълтък на яйце.
Осигурява основна антиоксидантна защита чрез положителното въздействие на ликопена и селена и осигурява защита от свободните радикали, които окисляват клетките и тъканите на целия организъм.

Състав:

Патентована смес (Transfer Factor от крава коластра и яйчен жълтък, цинк, селен, Palmetto, изофлавони, ликопен), патентована смес (Pygeum екстракт, екстракт от коприва, екстракт от соя, броколи екстракт, калциев D-Glucarate), лецитин, жълт пчелен восък, чисто маслиново масло, желатин и глицерин.

Многобройните изследвания демонстрират, че Saw Palmetto (вид ниска палма) дава изключителни резултати по отношение на здравето на простата. Европейските специалисти-медици препоръчват Saw Palmetto (вид ниска палма) за мъже, които се нуждаят от допълнителни помощни средства за подобрението на функцията на простата. Това е причината MalePro да съдържа възможно най-висока концентрация Saw Palmetto (вид ниска палма), достъпна за нас днес.

Комбинацията Saw Palmetto (вид ниска палма), Pygeum Extract, екстракт от коприва показва висока ефективност за поддържане на здравето на жлези от ендокринната система на мъжа. Изследванията показват, че всяко от тези растения е полезно за уриноотделителната система, репродуктивните органи и общото здраве на простата. Цинкът, отдавна известен със своето положително влияние на простатата също е една от съставките на MalePro. Известно, че инфекциите и стреса водят до намаляването на цинка в кръвопотока в областта на простатата. Освен това нивото на цинка пада при стареене.

Формулата MalePro хармонично съчетава антиоксидантните свойства ликопена и селена за осигуряване на антиоксидантната защита от свободните радикали, водещи до сериозни увреждания на соматическите клетки и тъкани.

Приложение:

  • Имунна защита;
  • Здраве за мъжката репродуктивната система;
  • При импотентност;
  • Оптимално здраве за пикочнополовата система;
  • Цялостна антиоксидантна защита за здрава простата.

Начин на употреба:

1 капсула на ден с 240 мл течност.


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев