ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

TRANSFER FACTOR MALEPRO

TRANSFER FACTOR MALEPRO

Опаковка: 90 капсули

Поръчай ТУК


Профил на продукта


Основни характеристики:

4Life Transfer Factor MalePro – исключителна формула за всестранна поддръжка на ендокринната система на един мъж. Тя осигурява здрава функция на простата, репродуктивната и уро-отделителната система на мъжа. Тази формула обединява предимствата от подобрен имунитет, благодарение на Трансфер Фактор, с клинично доказана ефективност на saw palmetto (вид ниска палма), pygeum (Pygeum е екстракт, приготвен от кората на дървото Prunus africana), изофлавони, Ликопен и други растения и антиоксиданти, които учените считат за необходими за подобряване функцията на ендокрината система.

Основната полза от този продукт:

  • Поддържа здравето на простатата и пикочните функции;
  • Осигурява поддръжка на ендокринната система на мъжете;
  • Осигурява антиоксидантна защита.

Transfer Factor MalePro съдъдржа напълно натурални съставки от билки, за да гарантира качеството и силата на въздействие на продукта. Многобройни научни изследвания са доказали безспорното въздействие на американската палма върху простатата и тя е препоръчвана от много европейски лекари. Комбинацията на американска палма (pygeum) с екстракт от коприва е с доказано много мощно въздействие върху жлезите. Transfer Factor MalePro включва в състава си цинк - друга съставка, добре известна с положителното си въздействие върху простатата. Доказано е, че инфекциите, стресът процесът на стареене намаляват количеството на цинк в кръвния поток и специално в простатата.
Transfer Factor MalePro увеличава имунната защита и така помага на организма да функционира правилно, подпомага клетъчното делене и здравето на целия организъм. Осигурява основна антиоксидантна защита чрез положителното въздействие на ликопена и селена и осигурява защита от свободните радикали, които окисляват клетките и тъканите на целия организъм.

Състав:

Transfer Factor от крава коластра и яйчен жълтък, цинк, селен, Palmetto, изофлавони, ликопен, Pygeum екстракт, екстракт от коприва, екстракт от соя, екстракт от броколи, калциев D-Glucarate, лецитин, жълт пчелен восък, чисто маслиново масло, желатин и глицерин.

Формулата MalePro хармонично съчетава антиоксидантните свойства на ликопена и селена за осигуряване на антиоксидантната защита от свободните радикали, водещи до сериозни увреждания на клетки и тъкани.

Начин на употреба:

1 капсула на ден с 240 мл течност.


 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев