ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

äKwä Royal Bath ™ Sheet Mask

äKwä Royal Bath Sheet Mask

Ритуална стъпка: Кралска баня

Поръчай ТУК


5 бр.

Млечната ферментация и коластрата от крава създават нежна и гладка бебешка кожа. Формулата също така включва хиалуронова киселина, естествено вещество, което се намира в кожата и привлича многократно от теглото си вода, което я прави идеалната съставка за поддържане на оптимални нива на влага.

Основните функции

  • Влива интензивна и продължителна влага в кожата за забележимо подобряване на външния вид и повишава нивата на влага само след една употреба;
  • Разполага с 4Life Transfer Factor ™ от крава коластра и пилешки яйчни жълтъци, за да създаде елегантна млечна баня, която омекотява и успокоява кожата до кралски блясък;
  • Изсветлява тена и значително намалява появата на фини линии, бръчки и отпусната кожа.

Основни съставки

Млечният ферментационен филтрат Lactobacillus подобрява жизнеността на повърхността на кожата и осигурява овлажняващи и успокояващи ползи.

Ниацинамидът се счита за корейска функционална съставка, която усъвършенства и изсветлява тена, за да изравнява кожата и заличава петната, създавайки стъклен вид и текстура.

4Life Transfer Factor от краве коластра и пилешки яйчни жълтъци осигурява млечна баня, която оставя кожата да се чувства царствено обработена и ултра-елегантна.

Патентована хиалуронова смес осигурява различни форми на хиалуронови киселини, хиалуронови соли и други омекотители, за да осигури интензивна и трайна влага, като извлича вода към повърхността на кожата и я задържа там, поддържа кожата срещу негативни фактори на околната среда и ободрява вида на тена.

Предотвратява загубата на вода, основен виновник за вида на дехидратирана, състарена кожа. Поддържа гладка епидермална бариера, от съществено значение за красотата на кожата.

Указания за употреба

Завършете тази ритуална стъпка, след като използвате Precious Pool - Витаминна есенция. Извадете маската от опаковката и внимателно я разгънете. Внимателно поставете в позиция на лицето си, като избягвате зоната на очите и устните и осигурявате равномерен контакт с кожата. Оставете да действа от 15 до 20 минути, за да позволи на серума да проникне през повърхността на кожата ви. Отстранете маската и подсушете, докато се абсорбира. Следвайте с Ripple Refine крем за очи.

 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев