ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

ЛЕКАРИТЕ ЗА ТРАНСФЕР ФАКТОР

Анатолий ВОРОБЬОВ - Д.м.н, професор, академик РАМН, завеждащ кафедра по микробиология, вирусология и имунология Московска Медицинска Академия. М.А. Сеченова, 1-ви вице-президент АMTH РФ, заместник академичен секретар РАМН, заслужен деец на науката РФ: "…Предимството на Трансфер фактор пред другите добре известни имуномодулатори е в това, че той има широк спектър на действие, абсолютно безопасен и безвреден, бързо активира имунните процеси, приема се перорално под формата на желатинови капсули, няма противопоказания, нито странични ефекти, еднакво ефективен за възрастни и деца."

Д-р Керъл Ан Рийзър е професор по педиатрия в Медицинския център на Университета в Канзас, член на Американската академия на науките, директор на Детски център за рехабилитация, сертифициран специалист в областта на ортомолекулярната медицина, член на Американската академия по геронтология. Тя има няколко стотици публикации в списания за педиатрия, неврология, неврохирургия, психология и други.

От 1998 г. д-р Керъл Ан Рийзър използва Трансфер Фактор за лечение на своите пациенти с хронични заболявания. Тя постига значителен успех в подобряването на здравето на своите пациенти. В това интервю, тя споделя личния си опит от приложението на Трансфер Фактор при различни заболявания.

Д-р Рийзър: "Диагнозата на заболяването на пациента е многа важно за мен. Провеждат се редица диагностични тестове, което позволява да се идентифицират причинителите, т.е. да се установи точно, кои бактерии и вируси присъстват в организма на пациента. Трансфер Фактор е незаменим за бактериални, вирусни, паразитни и гъбични инфекции, и спомага за подобряване на състоянието на имунната система при проблемите, които пациентът има. Препарати на базата на Трансфер Фактор използвам при профилактика, лечение и рехабилитация, особено при пациенти с хронични инфекции и алергии, при пациенти с Епщайн-Бар вирус, синдром на хроничната умора."

Въпрос: Каква доза от Трансфер Фактор и при какви заболявани го използвате?

Д-р Рийзър: За хронично болни пациенти, включително синузит и чести алергии, аз обикновено препоръчвам шест капсули дневно. Но в зависимост от тежестта на заболяването и тежестта на симптомите се препоръчват и 12 капсули на ден. На деца между 7-12 години аз препоръчвам 2 капсули преди лягане. Но ако има остър процес, повишаване на температурата на пациента аз препоръчвам да се вземат по 2 капсули на всеки 2-3 часа през деня. Това помага да се спре процеса на инфекция още в началото. Такъв чест прием помага да се защити организма от патогена, де се спре треската докато все още е в начален стадий, увеличава естествената активност на килър клетките. Аз също прилагам Трансфер Фактор при пациенти с фибромиалгия (болки в мускулите, ставите, гръбначния стълб). Фибромиалгията обикновено се причинява от инфекции, включително вируси, бактерии, гъбички и паразити. При хронично болни, включително и при заболявания на централната нервна система, стомашно-чревния тракт препоръчвам комбинация от няколко продукти, съдържащи Трансфер Фактор.

Въпрос: След колко време пациентите започват да се чувстват по-добре, след като са започнали да приемат Трансфер Фактор?

Д-р Рийзър: Пациенти с дълго, упорито хронично протичане на заболяването обикновено започват да се чувстват по-добре в рамките на 3-6 месеца след започване на лечението. Трайно възстановяване се наблюдава след около една година, въпреки, че ние имаме много пациенти, които се чувстват добре след 5-6 месеца. Аз често трябва да се справям с пациенти, които имат от 2 до 7 хронични (в кръвта на тези пациенти могат да бъдат идентифицирани и осем херпес вирусни типове, белодробна хламидия, хеликобактер, цитомегаловирус или Епщайн-Бар вирус, и много други) инфекции едновременно. Възстановяване на клетките изисква най-малко 6 месеца, така че трябва да се даде възможност на тялото да се възпроизвеждат здрави клетки. Едва след подновяването на клетките, унищожаване на патогенните микроорганизми, се установява значително подобрение в състоянието на пациентите.

Въпрос: А дали има някакви странични, нежелани ефекти или отрицателни резултати по време на лечението с Трансфер Фактор?

Д-р Рийзър: Обикновено, няма странични реакции. Но понякога може да има симптоми, подобни на тези, които се получават по време на ваксинация. Тези грипоподобни симптоми могат да бъдат пропорционални на тежестта на заболяването. Такива реакции показват, че имунната система взима активно участие в работата, разрушава патогените и техните разпадни продукти, може да се появи и интоксикация. По отношение на безопасността на Трансфер Фактор, мога да ви уверя, че аз никога не съм наблюдавала някакви нежелани или сериозни нежелани реакции. Въпреки, че съм лекар, аз все пак съм предпазлива. На първо място провеждам изследване на имунната система, анализ на кръвта, за да се изключат пациенти с левкемия.

Въпрос: Как бихте могли да характеризирате ползите, които вашите хронични пациенти извличат от използването на Трансфер Фактор? Какви са най-добрите резултати от прилагането?

Д-р Рийзър: Пациентите вече нямат болка. Те нямат повече инфекции. Това подобрява паметта и мисловните процеси, липсва замъгленост на съзнанието и изчезва депресията. Връща енергията, повишава се тяхната издръжливост, физическа активност и не възникват рецидиви. Но понякога моите пациенти усещайки подобрение и прилив на сила и енергия произволно и преждевременно спират приема на Трансфер Фактор. В такива случаи, понякога възникват рецидиви. Горещо препоръчвам на моите пациенти, страдащи от хронични заболявания, редовен прием на Трансфер Фактор и използването му до живот в най-тежките случаи.
Най-авторитетното мнение за даден продукт, може да бъде чуто само от онези хора, чийто дейности са свързани с изследването на продукта - от учените.

По-долу са думите на учените, които са изследвали трансфер факторите в продължение на много години. Те са наблюдавали ефектът на лекарството в лабораторни и клинични условия, изучавали са свойствата, ефективността и са проверили безопасността му. Това са хора, на чието мнение можете да се доверите.

1. Дуейн Таунсенд, професор, онколог, гинеколог. Изобретател на някои от методите за диагностика и лечение, автор на методики за хирургически процедури и операции, автор на няколко стотици научни статии.

"... Аз самият съм приемал Трансфер фактор в продължение на няколко години. Убеден съм, че резистентността към болести е драстично подобрена. Съветвам всичките ми пациенти да приемат Трансфер Фактор. Пациентите с онкологични заболявания могат да получат полза от Трансфер фактор, защото лечението на рак причинява сериозно увреждане на имунната система. Когато приемате ТФ вие получавате три полезни неща: - Вашата имунна система е толкова засилена, че при попадане във вашето тяло на нови вируси или бактерии, вашите силни имунни клетки отговарят на тяхната инвазия бързо. В списание "Биотерапия" 1996 бе публикувана научна работа, в която се казва, че ТФ може да стимулира отговора на организма за не по-малко от 24 часа.

Когато приемете ТФ вие складирате тези информационни молекули в базата данни на имунната ви система. И когато който и да е микроорганизъм попадне в тялото ви, тези молекули вече са запознати с него ... имунната система е в състояние да разработи ефективна борба с този микроорганизъм, въпреки че вашата имунна система не се е срещала с него преди това. Ако имунната ви система е прекалено активна ТФ може да потисне прекомерния имунен отговор.

ТФ - е един прекрасен натурален продукт, който трябва да се използва от хора от всички възрасти ... "

2. Д-р Карол Енн Ризер, професор по педиатрия в Медицинския център в Канзаския университет, който е член на Американската академия на науките, директор на Център за рехабилитацията на деца.

"... При използването на ТФ от пациентите, те престават да бъдат болни. Те нямат повече инфекции. Това подобрява паметта и мисловните процеси, замъглеността на съзнанието и депресията изчезват. Енергичността се възвръща, повишава се тяхната издръжливост и физическа активност, при тях не възникват рецидиви. Аз силно препоръчвам на пациентите си, страдащи от хронични заболявания редовен прием на ТФ и доживотно приемане в по-тежките случаи."

3. Галина Васильевна Мотриченко, кандидат на медицинските науки, офталмолог, натуропат с 30-годишен опит.

"Никой от биоактивните вещества на пазара днес, не предизвиква в мен такъв огромен интерес към своите ползи и функции и такова възхищение относно неговата ефективност, като тези малки частици - трансфер фактори!

ТФ - това не е изобретение, това е ОТКРИТИЕ, стойността на което не е по-малко важно, а може би дори по-важно от откриването на антибиотиците ... "

4. Богдан Владимирович Городиский, академик на Европейската академия за естествени науки, главен имунолог на Иркутска област.

"... Това не е хранителна добавка, а сериозен лекарствен препарат. И това ще ви каже всеки компетентен имунолог. И този препарат няма аналог в света, защото неговата точка на прилагане е най-различна, от костно-мозъчни стволови клетки и завършвайки с всички периферни имунни и не само имунни клетки."

5. E. Халтурина, доктор на медицинските науки, имунолог.

"Трансфер фактор е брилянтен и перспективен препарат."

6. Давид Маркович, професор, детски онколог.

"ТФ е голямото откритие на века. Всеки от нас се нуждае от ТФ за да се запази здрав за години напред."

7. Н.В. Карбышева, доктор на медицинските науки, инфекционист.

"В качеството си на универсален имуномодулатор ТФ позволява да се препоръча неговото използване в достатъчно широк спектър от инфекциозни и неинфекциозни заболявания".

8 В.А.Тутельян, директор на Института по хранене, Академия на медицинските науки

"Трансфер фактор е бъдещето на науката".

9. Л.И.Алимова, директор Валеологически център "Вита"

"Трансфер фактор - това не е витамин, не е минерал, билка или плод. Това е молекула на имунната система. Биорегулаторен пептид. Този препарат се смята за най-коректния и мек настройчик на имунната система. Той е безопасен и може да се използва от всички възрасти ... "

10. А.Г.Боковой, доктор на медицинските науки, ГОУ ВПО "Российский государственный медицинский университет"

"Нищо не е по-ефективно за интегрираното лечение и профилактика на инфекциозни заболявания при деца и възрастни от Трансфер фактор ..."

 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев