ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Four Way Toner - четирипосочен тонер

First Wave™ Oil-to-Foam Cleanser

Поръчай ТУК


100 ml

Стъпка 2: Four Way Toner

Тонер без алкохол, който почиства и подготвя кожата ви за прилагане на козметика!

Ферментиралата вода от зелен чай се комбинира с розова вода за изчистване и изсветляване на кожата.

Основните функции

  • Дълбоко хидратира и подхранва кожата, като същевременно поддържа гладкостта на повърхността, стегнатостта, еластичността и оптималните нива на влага, за да тонизира и балансира кожата;
  • Осигурява незабавна влага на сухата кожа без дразнене, когато и където ви е необходима;
  • Без алкохол и веган формула.

Основни съставки

Комплексът от морски водорасли съдържа морски растителни съставки като екстракт от Laminaria japonica (Японска ламинария), екстракт от Undaria pinnatifida (Уакаме) и екстракт от Hizikia fusiforme (Хиджики е кафяв морски зеленчук, който расте диво на скалисти брегове около Япония, Корея и Китай.) за дълбоко хидратиране и подхранване на кожата, като същевременно поддържа гладкостта на повърхността, стегнатостта, еластичността и оптималните нива на влага и поддържа кожата срещу ежедневни предизвикателства.

Корейски успокояващ комплекс от екстракт от листа на розмарин ( Rosmarinus officinalis ), масло от цветя Anthemis nobilis , екстракт от листа Camellia sinensis, екстракт от Centella asciatica, екстракт от корен на Polygonum cuspidatum, екстракт от корен на Scutellaria baicalensis и сладник (Екстрактът от корен на Glycyrrhiza glabra) е изцяло естествен и защитен коктейл, който осигурява успокояващо и овлажняващо действие на кожата, от съществено значение за здрава и млада кожа.

Ниацинамидът усъвършенства и изсветлява и изравнява тена и заличава петната.

Аденозинът работи с ниацинамид, за да изсветли неравномерния тен и да предотврати появата на бръчки.

Указания за употреба

Използвайте, за да (1) тонизирате, (2) да подготвите кожата си за допълнителна влага, (3) да настроите грима си или (4) да освежите, уталожите и хидратирате по всяко време на деня. Можете също да нанесете продукта върху памучен тампон и внимателно да почистите лицето, за да премахнете остатъчния грим. Използвайте с Precious Pool Vitamin Essence.

 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев