ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб

SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб
10.01.2019 / 15:38

Можете да пиете много витамини, да подхранвате тялото си с полезни вещества, но по някаква причина състоянието ви не се подобрява.

Една от причините, поради които организмът не може да се справи са токсините. Те могат да бъдат навсякъде - във водата и храната, в козметиката и битовата химия, в лекарствата, както и в следствие на паразити в организма ви.

Ако не вземете мерки за премахване на токсините от организма, започва отравяне на тялото, което от своя страна води до отслабване на имунитета, вяло състояние, липса на енергия.

Възможно ли е да се изчисти тялото, така че да се даде "рестарт"? Въпросът е неясен. Много звезди казват, че използват детокс програми и външния им вид го потвърждава. Трябва да признаем, че не всеки днес може да си позволи да живее в ритъма на "детокс", когато начина на живот е непрекъснат процес на прочистване и подновяване със спазване на диети, правилно хранене, козметични процедури, спорт...? Но всеки може да си позволи да помогне на тялото си да се отърве от вредните токсини. И първото нещо, за което трябва да се погрижим е черния ни дроб, който има водеща роля в тялото за детоксикация от токсини. Само за един час през черния дроб преминават около 100 литра кръв, той филтрира и почиства кръвта от вредни вещества.

Черния дроб не се оплаква, не боли и дава сигнал, че нещо не е наред, когато вече е късно.

Ето защо той трябва да се поддържа здрав.

SUPER DETOX поддържа здрава функцията на черния дроб и повишава способността му да преработва токсините в организма и възстановява увредените чернодробни клетки.

Съдържа бял трън, червена детелина, артишок и N-ацетил цистеин (НАЦ).

Повече може да прочетете на: http://transferfactor-bg.com/tf-detox.php

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев