ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Повишаване на имунитета с природни средства

Трансфер Фактор
17.06.2020 / 16:29

Много хора са с дефицит от имунитет, но и не искат да прибягват до фармацевтични лекарства. Това е мъдро решение, така че увеличаването на имунитета с природни средства не губи своята релевантност. Трябва да кажа, че този метод не е подходящ за всички и тук голяма роля играе внушенията на човека и дълбочината на проблема. Ако това са непродължителни сезонни настинки, които не са твърде чести, не предизвикват усложнения, в този случай да се увеличи имунитета с природни средства ще бъде ефективно. Ако проблемът е тежък имунен дефицит, който се характеризира с чести инфекции, агресивни досадни настинки, слабост, сънливост ние трябва да прибегнем до по-радикални методи, както и сериозни изследвания.

 

Говорейки за обучението на имунитета се има предвид доставката на неговата имунна информация, въз основа на която работят клетките на имунната система. Тази информация се съдържа в специални носители, трансфер фактори, имайки ги всички бозайници. Тези носители се състоят от 44 аминокиселини - това са дълги вериги, които могат да съдържат огромно количество информация. Това е имунната памет на бозайниците, в която познанието на имунните клетки е съсредоточено върху всички вредни микроорганизми и методите за борба с тях.

Трансфер факторите се срещат в много биологични флуиди, но техният основен източник е коластрата на бозайниците. От майчината коластра, децата получават имунната памет на клетките, като по този начин полагат солидна основа за тяхното здраве. На това се основава действието на имуномодулатора Трансфер Фактор. Чрез предаването на имунната памет той обучава човешкия имунитет.

Това не е стимулиране на имунитета и не е увеличаване на активността на клетките. Поради факта, че Трансфер Фактор действа по този начин, той не представлява опасност, тъй като не може да причини странични ефекти или пристрастяване. В допълнение, той се прави от естествени суровини - крава коластра, която отдавна се използва от нашите предци за подобряване на здравето. Трансферн факторите се извличат от коластрата благодарение на патентованата ултрафилтрационна технология.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев