ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Обичайте вътрешностите си!

PRE/O
21.03.2023 / 07:55

Настоящият ни начин на живот – включващ излишък на преработени храни, нисък прием на фибри, антибиотични лечения и т — води до ниско качество и количество на нашата микробиота (т.е. бактериален дисбаланс), което може да повлияе на общото ни благосъстояние.

Пробиотиците и олигозахаридите работят много добре синергично! Всяка опаковка PRE/O съдържа 875 милиона колонообразуващи единици от 5 различни пробиотици, 2 вида олигозахариди и царевични влакна.

Pre/o Biotics е единственият пребиотичен/пробиотичен продукт в света, включващ 4Life Transfer Factor ®. Тази патентована смес, тествана в университета, съдържа пет щама добре проучени пробиотици, които увеличават полезната, „приятелска“ микрофлора в червата ви и три вида пребиотици за оптимизиране на растежа на полезните пробиотици. Нашата ексклузивна система с микрозърна доставя пробиотиците директно в дебелото черво, което позволява на Pre/o Biotics да увеличи количеството и продължителността на полезната чревна флора до 1000 пъти в сравнение с други пробиотици. Плюс включването на изключителния 4Life Tri-Factor ®Формулата стимулира растежа на пробиотиците в Pre/o Biotics с до 868%! Pre/o Biotics също помага за укрепване на функцията на имунната ви система, особено след като голям процент от имунната ви система се намира в червата! Консумирайте по едно саше с приятен вкус на лимон на ден за оптимални резултати, но не дъвчете мънистата!

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев