NUTRA START - CHOCOLATE, VANILLA

NUTRA START

Опаковка: 15 порции/780 г.

Цена: 85 лв.

Описание

Съдържа в една порция само 160 низковъглеродни калории, осигурява балансирано хранене за здравословното регулиране на теглото, включва Transfer Factor Е -XF за подкрепа на имунната система, съдържа в една порция 18 грама протеин и 10 грама диетични фибри.

Здравето не винаги идва в съчетание с добрия вкус ... но този продукт го прави! NutraStart е напитката, която е пълна с толкова важните за нашето здраве 10 грама фибри, 18 грама соя и суроватъчен протеин, витамини, минерали, и повишаващ имунитета Transfer Factor Е -XF.

Transfer Factor Е-XF е една изключителна смес, съчетаваща мощта и силата на трансфер факторите от коластра на крави и яйчен жълтък с по-широк спектър за подкрепа на имунната система. Независими лабораторни изследвания доказват, че 4life Transfer Factor Е-XF повишава имунната система до впечатляващите 283%.

NutraStart ™ с два вкуса, ванилия или шоколад е идеален, както за лека закуска между храненията, така и смесен с любимите ви плодове. Започнете деня си по положителен начин с NutraStart!

Начин на употреба:

Добавете две (2) лъжички NutraStart в 250 мл вода. Разбийте в Блендер или разклатете добре и изпийте веднага.


 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев