ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Прилагане на Трансфер Фактор при стрес и депресия

pixabay.com
24.01.2019 / 10:22

Очевидно е, че животът на по-голямата част от хората по света, е свързан с нервно напрежение, стрес и физическо изтощение. Всичко това води до системно увреждане и срив на имунната система. Тези състояния дават отпечатък в имунната програма и в крайна сметка се стига до срив на имунната система.

Често хората се питат: "Ако Трансфер Фактор е базовата имунна информация, която сме получили при раждането, след като го приемаме няколко месеца ние трябва да се справим със ситуацията! Защо трябва да го приемаме допълнително?". Всъщност, ако се възстанови имунната програмата и от този момент започнете да живеете на чисто място, без стрес, да се храните с висококачествена и чиста храна, да пиете чиста вода и дишате чист въздух от Трансфер Фактор вече няма да имате нужда!

Учените твърдят, че е по-добре да се получи един голям стрес на имунната система през седмицата, отколкото по малко всеки ден. Имунната система просто не разполагат с време, за да се възстанови и постепенно "се плъзга надолу по наклонената плоскост".

4Life Трансфер Фактор, зарежда имунната система с качествени "файлове", помага й ежедневно да се възстановява. При използване на Трансфер Фактор, в продължение на 2-3 седмици, хората започват да излизат от продължителната депресия, да придобиват вкус към живота. Приемайки Трансфер Фактор, човек разбира колко добре може да се чувства, колко добро може да бъде неговото самочувствие, ако имунната система се справя със стреса на ежедневието. 4Life Трансфер Фактор е отлично средство за предотвратяване на възникването и развитието на по-голямата част от заболяванията: сърдечно-съдови, автоимунни, ендокринни, нервни и т.н. Разбира се, по време на грипна епидемия вие също може да се разболеете, но с приема на Трансфер Фактор можете бързо да се възстановявите и без де се появат усложнения.

Препоръчителна схема: 1-ви месец ТФ Плюс по 1 капсула 3 пъти на ден, а след 10-12 дневен курс ТФ Класик и ТФ Плюс по 1 капсула 2 пъти на ден.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев