ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

FIBRO AMJ-DAY - формула за здраве на стави и мускули

FIBRO AMJ-DAY
13.06.2019 / 08:44

Тази формула осигурява мощна подкрепа от метаболити и билкови екстракти за мускулите, ставите и за производството на енергия.

Осигурява антиоксидантна защита срещу естественото разпространение на свободните радикали в организма.

 

СТАВИ

Fibro AMJ съдържа глюкозамин и говежди хрущял. Глюкозаминът е амино захар, естествено химично съединение, което поддържа здравето на хрущялите на тялото, намиращи се в ставите и костите. Той осигурява на организма веществата, от които се нуждае тялото за да възстанови ставния хрущял. Помага и на раните да заздравяват по-бързо и подуването да намалява.

Fibro AMJ намалява подуването на ставите, намалява сковаността сутрин и увеличава подвижността поради съдържанието на Boswellia Serrata.

 

МУСКУЛИ

Говеждия хрущял подпомага възстановяването на мускулните тъкани и ставите. Друга ключова съставка, метил сулфонил метан, играе важна роля в поддържането на здрави мускули и стави. Тя осигурява на организма количеството диетична сяра, която позволява на хормоните, протеините и другите вещества да функционират правилно за поддържане на здрави мускули и стави.

 

ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Дневната формула Fibro AMJ увеличава енергийните нива в тялото, като включва две основни съставки: магнезий и ябълчена киселина, които са от съществено значение за жизнения цикъл и производството на енергия.

 

АНТИОКСИДАНТ

Fibro AMJ е мощен антиоксидант. Той съдържа екстракт от гроздови семена, който съдържа ресвератрол, катехини, полифеноли и анто-цианиди. Естествената концентрация на тези вещества е мощна антиоксидантна формула, която се бори с клетъчните увреждащи от свободните радикали, което допринася за стареенето и прогресирането на заболяването.

 

Натурално безопасни и ефективни съставки!

Гарантирано най-високо качество!

Дневната формула Fibro AMJ се произвежда от американската компания 4Life Research по най-високите производствени стандарти.

Повече на: http://transferfactor-bg.com/tf-amj
 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев