ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Антиген специфични трансфер фактори - стъпка за разбиране на имунната автомоторика

Трансфер Фактор
27.06.2019 / 08:43

Две версии за това, защо Трансфер Фактор не се използва по-широко, се открояват повече от други. Вероятно фактът, че милиони китайци използват ТФ за профилактика срещу хепатит, опровергават до известна степен това. Но възниква въпросът, защо този позитивен опит не се насърчава в останалата част на света, от всички цивилизовани нации? Поглеждайки назад и анализирайки множество научни статии, намираме значителен брой автори, използващи различни дози и източници на суровини за производството на ТФ.

 

Някои използват "трансплантацията" на продукта от един човек на друг, някои от човек на животно, и обратно към човек, заедно с други варианти. В същото време, дозите или, както обикновено се наричат, "единици" също варират в много широки граници, което в крайна сметка води до пълно объркване по отношение на техния действителен рационален минимум. В същото време, сред цялото това разнообразие от рецепти, самият факт на използването на ТФ постоянно показва отлични резултати.

 

Подобренията в състоянието на пациентите, от частична до пълна ремисия, са забелязани от авторите на изследванията отново и отново за повече от 25 години. На практика проучванията на пациенти, наблюдавани през интервали от 2, 3, 5 и 10 години показват дългосрочна, продължителна клинична ефикасност на Трансфер Фактор. Поразяващ е фактът, че изследователите демонстрират и публикуват тези резултати, след което неизменно преминават към други проекти. Колкото и да е странно, никой от тези изследователски групи не се опита да екстраполира успешно тези междинни резултати, за да опише общата картина и да предприеме по-конкретни стъпки.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев