ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Научният подход в компанията 4Life Research Transfer Factor

Научният подход в компанията 4Life Research Transfer Factor
06.08.2019 / 08:46

Компанията припомня, че съставът на продуктите има научна основа, продуктите са ефективни и отговарят на най-високите стандарти за качество. Гаранцията, покриваща линията 4Life Transfer Factor, ви дава увереност в постоянното качество, чистота и ефективност на продуктите, които консумирате. Екип от изследователи и разработчици, състоящ се от лекари и учени, осигуряват на 4Life предни позиции в своята област на дейност. Членовете на Научно-консултативния съвет на компанията съдействат за създаването на нови продукти и за научни изследвания.

4Life управлява собствен производствен цех и има възможност да контролира всяка стъпка, включително измерване на количествата, смесване, капсулиране и опаковане. При производството на продукти се набляга на:

1. Идентификация - преди употреба всяка съставка се тества и проверява за съответствие със стандарта.

2. Чистота - всяка отделна съставка и завършен продукт се проверяват за замърсители и примеси.

3. Ефикасност - Всяка съставка преминава серия от тестове за активност, за да се гарантира, че отговаря на спецификациите.

4. Състав - всяка партида се прави в съответствие с техническите параметри и стриктно според формулата.

4Life извършва най-малко 20 анализа на качеството, преди да пусне продукти за продажба. Подобно задълбочено тестване позволява да се измерва всеки параметър и да се записва качеството на продукта на всички цикли.

Компанията е инвестирала повече от милион долара в модерно оборудване, създавайки една от най-добрите аналитични лаборатории в индустрията за директни продажби.

Продуктите на 4Life са създадени въз основа на научни изследвания, използвайки най-добрите технологии и иновативен подход.

Трансфер фактори - молекулите на имунната система, които съставляват продуктите, имат способността да разпознават, реагират и запомнят потенциални заплахи. Продуктите от линията 4Life Transfer Factor са патентовани, сертифицирани и подробно проучени.

4Life Transfer Factors има три източника на произход:

1) UltraFactor XF - марков концентрат от ултрафилтрирани протеинови трансфер фактори и други пептиди от коластра на крава;

2) OvoFactor - маркови фактори за пренасяне на протеинови концентрати и други пептиди от жълтъка на пилешките яйца;

3) Фракции с ниско молекулно тегло - марков концентрат от внимателно филтрирана крава коластра.

В резултат на това можете да сте сигурни, че всяка капсула 4Life, преди да бъде приета от вас, е преминала през строг процес на подбор, тестване и контрол на качеството, което означава, че ще донесе максимална полза за вашето тяло.

 

4Life - Together, building people.

Присъединете се сега!

 

http://transferfactor-bg.com/contactus

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев