ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Олимпийският бобслейдър се присъединява към отбора на 4Life

Кристи Коплин
07.08.2019 / 08:47

Солт Лейк Сити, Юта (15 юли 2019 г.)

Олимпийският бобслейдър на САЩ Кристи Коплин се присъедини към отбора на 4Life. След като участва в зимните олимпийски игри през 2014 г. в Сочи, Русия, Коплин тренира за зимните олимпийски игри 2022 г. в Пекин, Китай.

 

Коплин започва кариерата си на бобслейдър, докато работи като армейска медицинска сестра във Форт Карсън, Колорадо. Преди това тя беше квалификант на NCAA Track and Field Division 1 и университетски рекордьор в дисциплините хвърляне на чук и стрелба. Осъзнавайки силата и издръжливостта й един олимпиец я насърчи да се опита в Националния отбор на жените по бобслей. Днес тя работи на предната позиция като водач в Националния отбор.

 

Коплин: „В моя спорт медалите се печелят и губят с 16 стотни от секундата. Непрекъснато работя за подобряване на тласъка и тягата в началото на състезанието и след това правя 1% модификации на пистата. Какво мога да направя, което другите не правят? Всичко се свежда до сила, бързина, максимална скорост, кондиция и професионално оборудване. Всичко трябва да се хармонизира със скорост 80 или 90 мили в час надолу по пистата.”

 

Последната победа на Коплин беше по-рано тази година в Калгари, Канада.

През 2022 г. на Олимпиадата ще представи „Женски монобоб“, еднолично бобслейно събитие. Коплин има за цел да се състезава в него.

 

Коплин: „Обичам да приемам RiteStart ™ и Energy Go Stix ™ . Страхотно е да се присъединия към другите олимпийски спортисти като член на Team 4Life. “

 

4Life има офиси на 25 страни, които обслужват глобална мрежа от независими дистрибутори и техните клиенти и дистрибутори от повече от 50 страни от всички континенти.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев