ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор - ефективен и безопасен

Трансфер Фактор
09.09.2019 / 10:37

През 80-те години на миналия век се оказа, че е възможно да се изолира Трансфер фактор не само от човешка кръв. Всички видове гръбначни са подходящи за това, а пептидите - носители на информация - са еднакви за всички.

Стана известно, че жълтъците и коластрата на кравите изпреварват човешката кръв по отношение на процента на трансфер факторите в тях. Имунната система на пилета и крави се оказа много по-мощна от човешката, което по принцип не е изненадващо, когато вземете предвид условията и колко дълго тези видове гръбначни животни оцеляват в дивата природа.

Методът за ултра мембранна филтрация, разработен през 1989 г., даде възможност да се изолира хранителната добавка Трансфер Фактор в чистата й форма и без примеси. Отзивите на клиентите вече характеризираха лекарството в повечето случаи положително.

 

Основни функции

Положителен ефект върху имунната система се дължи на функционалните характеристики на 3-те фракции, съдържащи се в препарата.

1. Компонентът на индуктора призовава имунната система за адекватна защита по време на инвазията на антигени (чужди елементи) в периода на имунодефицит в човешкото тяло. Основната цел на тази фракция е да засили производството на антитела, за да неутрализира антигени, нахлули в организма.

2. Компресиращият компонент се активира в случаите, когато собствената имунна система на човека „не разпознава“ клетките и тъканите си, приема ги за непознати и пристъпва към активното им унищожаване. Основната функция на потискането е да потисне имунната система, да спре „атаката” върху собственото тяло.

3. Антигенният компонент е, може да се каже, най-уникалният компонент на Трансфер Фактор. Основната функция е идентифицирането (разпознаването) на антигените и последващото им „запомняне“. Тази фракция съхранява цялата информация за антигените, срещани някога и при повторното им среща споделя „своите данни“ с имунната система, която с такива оръжия лесно се справя с тях.

 

Оптимална корекция на имунитета

Въз основа на присъствието на трите компонента, описани по-горе в състава на Трансфер Фактор, на тази хранителна добавка може безопасно да се припише имуномодулиращи свойства. Най-просто казано, тази група пептиди може да се нарече интелигентност на имунната система поради уникалните свойства.

Трансфер Фактор активира, засилва, стимулира работата на имунната система. Ако имунитетът е в хиперактивно състояние - хранителната добавка ще го доведе до нормално състояние, "потискайки" активността на имунната система до необходимото ниво. След „комуникация“ с външни отрицателни тела (антигени), лекарството ще запази информация за себе си и резултатите от „взаимодействие“ с тях и ще предава този „опит“ от поколение на поколение.

 

Показания за употреба

Тъй като Трансфер Фактор се отнася до хранителните добавки, той може да се приема от почти всички здрави хора. Производителят на лекарството - компанията "4life Reserch" - спира вниманието на потребителите върху определени, общи групи случаи.

Можете да прибягвате до приемането на Трансфер Фактор при всякакви състояния на имунодефицит.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев