Трансфер Фактор при бронхиална астма и алергии

Трансфер Фактор
26.09.2019 / 08:54

Алергичните заболявания са една от най-трудните за съвременната медицина. Днес всеки пети жител на Земята страда от някаква форма на атопична патология. Патогенетичните механизми на развитие на алергия се състоят в нарушение на посоката на диференциация на Т-лимфоцитите, намаляване на активността на Т-супресорните клетки и прекомерно образуване на Ig E, тоест в имунопатология, свързана с дерегулация на имунната система.

С други думи, това е прекомерна активност на имунната система, причинена от факта, че различните й връзки действат, но не са хармонизирани. Традиционните антихистамини имат ниска ефективност и ефектът им е свързан главно с частична блокада на хистаминовите рецептори и често е придружен от нежелани странични ефекти. Честно казано, няма пълноценно лечение.

 

За да се елиминира болестта, е необходимо да се направят корекции в програмата на действие на имунната система, да се координират нейните връзки. Възможно ли е да се направи това медицински? Едва с появата на Трансфер Фактор това стана възможно.

 

Бронхиална астма.

При използване на Трансфер Фактор при някои пациенти значителна положителна динамика се появява след 3-4 седмици, по-рядко - след 2 месеца. Подобряването на състоянието на пациента позволява на лекаря плавно да намали дозировката и след това да отмени специфичното лечение. Но постигането на добра ремисия не означава пълно възстановяване. Алергията е много дълбока имунопатология и за нейната корекция е необходимо повече от един месец. Необходимо е да се продължи медицинският мониторинг. След 12-18 месеца можете да обсъдите с лекаря окончателните резултати от лечението.

Но появата на Трансфер Фактор прави възможно раздялата с астмата завинаги!

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев