ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор РЕКОЛЛ и острота ума

Transfer  Factor Recall
24.01.2020 / 09:49

Една от основните характеристики на съвременния човек е високата интелигентност, която го отличава от другите живи същества на планетата.

Отлична памет, способност за разсъждение, мисловни процеси, самоконтрол и много още. Всичко това прави човека осъзнат. Но с възрастта идва забравянето, което носи много проблеми. Затова трябва да се вземат всички мерки за забавяне загубата на памет.

Един от най-важните фактори за запазване на паметта е наличието на креативност. Хората, които четат, пишат, учат нови неща, правят това, което обичат и могат да очакват, че в точния момент паметта им няма да им изневери.

Ако целият живот е ограничен до синия телевизионен екран, паметта само се влошава. Обърнете внимание на вашето хоби. Мозъкът трябва да бъде постоянно трениран. Известно е, че тези, които се занимават с интелектуална, творческа работа (писатели, художници, музиканти, учени), практически нямат мозъчна атрофия.

Търсете храна за ума, поддържайте интерес към живота - особено за пенсионерите.

Съвременният начин на живот практически се е превърнал в хроничен стрес и в резултат на това се ускоряват заболяванията характерни за старостта.

Днес специалистите назовават три основни причини за увреждане на паметта: хипертония, болест на Алцхаймер и алкохолизъм.

Например, болестта на Алцхаймер не е резултат от естествения процес на стареене. Възпалителните процеси водят до неврологични увреждания в мозъка и играят решаваща роля в развитието на това заболяване.

Следователно проблемът с паметта при старостта се превърна в проблем на цивилизацията и изисква съвременни иновативни подходи за нейното решаване.

4Life Reserch създаде уникален продукт, който помага за поддържане на активна мозъчната функция, осигурява антиоксидантна защита и подобрява мозъчното кръвообращение.

 

Научните проучвания показват, че Transfer Factor защитава мозъчните клетки.

При използване на Transfer Factor Recall, времето за фиксиране на информация в дългосрочната памет се намалява, т.е. процесът на усвояване на информация се ускорява, реакцията се ускорява и умората на вниманието значително намалява.

Чрез укрепване на имунната система, Трансфер Фактор помага на цялото тяло. В резултат на това тялото се справя с инфекции и възпаления.

Transfer Factor Recall е иновативен продукт, уникалната технология при неговото производство и съставът на естествените компоненти могат ефективно да решат проблема с болестта на цивилизацията - поддържане на здравето на мозъка!

С Recall Transfer Factor ви гарантираме щастливо, разумно и активно дълголетие.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев