ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

В преследване на по-силна имунна система

Дейвид и Бианка Лиссонби
05.02.2020 / 13:02

Като възрастен, Дейвид Лиссонби продължава да страда от хронични заболявания на горните дихателни пътища. Двамата с Бианка прекараха 20 години в изучаване на хранителни добавки, което от своя страна подхрани желанието им да намерят начин за укрепване на имунната система. И това, което откри Лисънби, изненада индустрията, поддържаща имунната система.

 

„Знаех, че имунната система е ключът“, казва Дейвид. „Въпреки че бях научен, както всеки друг, че имунната система трябва да бъде подкрепена от витамини, минерали и билки, не разбирах, че силната имунна система се нуждае от друго. Всички останали системи на нашето тяло зависят от силата на имунната система. Без силна имунна система не можем да бъдем здрави. "

 

Разочарован от години безплодни изследвания и изучавайки имунните свойства на коластрата, Дейвид се натъкна на преглед на малко известен патент, получен от двама учени, преподавали в Университета в Южна Каролина в средата на 80-те години на 20 век. Този патент не беше свързан с това, което се отглежда в екзотични страни. Това не бяха витамини, минерали, билки или плодове. Това беше нещо друго - молекула, намираща се в имунната система и наречена трансфер фактор. "Тази молекула изпраща сигнали или комуникира с имунната система", казва той за своето щастливо откритие. „Това търсех толкова дълго“.

И въпреки фактът, че Дейвид Лисънби намери патент за трансфер фактор, това беше неочакван подарък, всичко, което се случи по-нататък няма нищо общо с късмета. Талантът на Дейвид беше, че той знае как да превърне едно прекрасно откритие в международен бизнес.

 

Началото е скромно, но упорито

 

През 1998 г. със съпругата си Бианка, Дейвид Лисънби основава 4Life, защитавайки правата си на единствения съществуващ патент за процеса на получаване на Трансфер Фактор. Това е само кратка версия на историята. Всъщност бяха необходими много усилия, всеотдайност и постоянство, за да се постигне целта.

Дейвид и Бианка Лисънби признават, че понякога им се струваше, че новата им компания никога няма да успее. Когато Дейвид за първи път се обърна към Бианка с идеята, че иска да внесе Трансфер Фактор на пазара, тя беше скептична. „Вече изградихме голяма компания и почувствахме, че е време да се отпуснем и да се насладим на успеха“, казва Бианка. „Но когато изпитах Трансфер Фактор върху себе си и разбрах какво имаме, разбрах, че сме задължени да представим този продукт на света.“

Това означаваше, че ще трябва да изпразваме банковите си сметки и да направим всичко възможно, за да стартираме 4Life. "Ние поставяме всичко на риск", казва Дейвид, "Заложихме къщата, вложихме всички пари в бизнеса. Направихме това с вярата, че един ден ще постигнем успех."

 

Преди това инвеститорите предложиха да разпространяват Трансфер Фактор чрез търговски вериги, но Дейвид и Бианка знаеха, че това няма да работи. Продуктът изискваше канал за продажби, който ще предостави възможност за обучение на потребителите за многобройните предимства на този иновативен продукт. „Знаехме, че успехът на нашия продукт ще зависи от това как хората споделят своя опит.“

Дейвид и Бианка Лисънби не искаха да плащат на нито един популярен дистрибутор, така че отговорността за разпространението на информация за трансферния фактор е на тях и на малка група изпълнители. Веднъж Бианка каза на среща: „Ако трябва да изляза, за да продавам Трансфер Фактор, ще го направя!“

 

Обединяване на обща страст

 

Веднъж на вратата на Дейвид и Бианка се почука. Д-р Роб Робъртсън, лекар, който беше запознат с предимствата на Трансфер Фактор и искаше да се присъедини към тях. „Нямахме дори договор, който той да може да подпише, когато се появи при нас“, казва Дейвид. "Д-р Робъртсън беше неразделна част от ранния ни успех", сподели той.

 

Скоро отзивите за невероятните предимства на Трансфер Фактор започнаха да завладяват домашния офис. „Това беше първото доказателство, че сме на прав път“, казва Бианка. „Хората ни разказваха за ползите, които никога не сме очаквали. И това е магията на здравата имунна система."

По време на първото събитие, проведено в Солт Лейк Сити в началото на 1999 г. „Пристигнаха около триста дистрибутори и въпреки че е малко, като гледахме ентусиазма им към продукта и компанията, разбрахме, че вече сме изпаднали в трудна ситуация“, казва Бианка.

И това е вярно. Печалбата на 4Life нараства през следващите пет години месец след месец. През 2003 г. 4Life получи толкова необходимото признание от списание Inc., което го класира на 15-то място сред най-бързо развиващите се частни компании. През 2006 г. 4Life преживя най-доброто време в своята история и отвори 11-ия международен офис в Банкок, Тайланд.

Така започна изпълнението на мисията 4Life, озаглавена: „Заедно, обединяващи хората чрез наука, успех и служене“. Тези концепции са толкова важни за 4Life, че компанията ги издълбава върху гранитни камъни на входа на централния офис.

„Ние сме преди всичко компания за научноизследователска и развойна дейност“, казва Дейвид с особен акцент. „Тези три думи съставляват нашата същност.“

 

https://transferfactor-bg.com/

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев