ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Откритието Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
03.07.2020 / 10:52

Трансферните фактори са открити за първи път от изследователя от Нюйоркския университет Шервуд Лоурънс през 1949 година.

 

Всъщност е направено революционно откритие в имунологията. Той открива неизвестни досега вещества, които играят изключително важна роля за имунитета.

 

Изучавайки имунните реакции при пациенти с туберкулоза, авторът установява, че имунитетът може да се предава от един организъм в друг, когато той се инжектира с екстракт от левкоцити, съдържащи специални молекули, върху които е записан имунният опит на първия. Тези молекули с много малък размер и молекулно тегло от около 5000 далтона, състоящи се от 44 аминокиселини, бяха наречени трансферни фактори.

 

Първи патент

През 1998 г. основателите на 4Life, David и Bianca Lisonby, получават патент за извличане на трансфер фактори от коластра и пускат първия продукт на 4Life - Transfer Factor Classic

 

За да се подтвърди категорично силата на Трансфер Фактора, решаваща роля изиграва доктор Роб Робъртсън. През 1974 година той завършва Висшето медицинско училище към университета в Луисвил. После дозавършва образованието си като практикуващ лекар. Назначен е за директор на Центъра за неотложна помощ на болничния комплекс в Западен Кентъки в САЩ. През 1994 година д-р Робъртсън основава Център на здравето, където главната цел е да се приемат различни добавки и нутриенти по определени медицински съвети. Неговата дейност получава широко разпространение и одобрение в САЩ. В своите близо 20-годишни изследвания той отделя специално внимание и класифицира нов клас нутриенти под името ТФ /трансфер фактори/. Проследявайки всичко написано от 1949 година насам, Робъртсън вече е категоричен: "това е нещо изумително, потресаващо, жизнено важно за укрепване и подсилване на имунната система." От своя страна Медицинският институт по дълголетието в Калифорния също потвърждава в своите самостоятелни изследвания тази невероятна сила на ТФ. Универсалността на добавката Трансфер Фактор се съдържа в много малките молекули на основните й съставки: природният белтък на лимфоцитите, изсушената кравешка коластра и яйчен жълтък, така че те изключват всякаква алергична реакция.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев