ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Transfer Factor Recall - за щастливо, интелигентно и активно дълголетие!

Transfer Factor Recall
29.07.2020 / 15:44

Една от основните характеристики на съвременния човек е високия интелект, който го отличава от другите живи същества на планетата.

Отлична памет, способност за разсъждение, мисловни процеси, самоконтрол и много повече, всичко това прави човека осъзнат. Но с възрастта идва забравянето, което носи много проблеми на човек. Затова трябва да се вземат всички мерки за забавяне на загубата на памет.

Един от най-важните фактори за задържане на паметта е наличието на креативност. Хората, които четат, пишат, учат нови неща, правят това, което обичат, могат да очакват, че в точния момент паметта им няма да ги подведе. Ако целият живот е ограничен до синия телевизионен екран, паметта само се влошава. Обърнете внимание на вашето хоби, което някога сте обичали. Мозъкът трябва постоянно да се тренира. Забелязано е, че тези, които се занимават с интелектуална, творческа работа (писатели, художници, музиканти, учени) практически не развиват мозъчна атрофия. Следователно, колкото и да сте уморени, не може да лежите заровени в телевизора без да мислите за нищо. Търсете храна за ума, поддържайте жар към живота - особено това се отнася за пенсионерите.

Съвременният начин на живот на практика се превърна в хроничен стрес и по този начин забърза болести, характерни преди само за старостта.

Днес специалистите назовават три основни причини за увреждане на паметта: хипертония, болест на Алцхаймер и алкохолизъм.

Например, болестта на Алцхаймер не е резултат от естествения процес на стареене. Възпалителните процеси водят до неврологични увреждания в мозъка и играят критична роля за развитието на това заболяване.

Следователно проблемът със здравия мозък се е превърнал от болест на старостта в болест на цивилизацията и изисква съвременни иновативни подходи за неговото решаване.

4Life Reserch създаде уникален продукт, който помага за поддържане на активна мозъчна функция, осигурява антиоксидантна защита и подобрява мозъчното кръвообращение.

 

Научните изследвания показват, че Transfer Factor влияе на мозъчната кора и защитава мозъчните клетки. При използване на Transfer Factor Recall времето за фиксиране на информация в дългосрочната памет намалява при хората, т.е. процесът на усвояване на информацията се ускорява, реакцията се ускорява и умората на вниманието значително намалява.

Чрез укрепването на имунната система, Transfer Factor помага на цялото тяло. В резултат на това тялото се справя с инфекции и възпаления.

Transfer Factor Recoll е иновативен продукт, уникалната технология на неговото производство и съставът от естествени компоненти могат ефективно да решат проблема с болестта на цивилизацията - поддържане на здравето на мозъка!

С Recall Transfer Factor ви гарантираме щастливо, интелигентно и активно дълголетие.

 

https://transferfactor-bg.com/tf-recall

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев