ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Как да се възстановим след горещото лято?

Как да се възстановим след горещото лято?
24.08.2020 / 13:52

- Шоколадов тен, което означава - кожата е изгорена от безпощадните слънчеви лъчи с признаци на атрофия, стареене, изтъняване, с мрежа от малки бръчки.

- Интоксикация. През лятото в града има по-малко автомобили, но оставащият им брой изобщо не променя нивото на замърсяване на въздуха от отработените газове.

- Хронична умора от работа в горещо време

- Изчерпване на имунната система, борба с Легионерската болест от прекомерно стоене в помещения с климатици

 

Ако сте издържали на горещините на изминалото лято и ви предстои да се завърнете на работа, трябва да преминете през програмата за рехабилитация на тялото от горещия празничен сезон.

 

1. Борба срещу окисляването на свободните радикали. Не забравяйте, че тенът е реакцията на кожата към свободните радикали. Интоксикацията с отработени газове е друг оксидативен стрес, който може да доведе до тежки последици. Качествените антиоксиданти могат да помогнат за предотвратяване на тези проблеми. Тази есен си струва да обърнете внимание на "съдовите" ( Трансфер фактор Кардио ) и онкопротективните ( Трансфер фактор Плюс ) антиоксиданти.

 

2. Детоксикация. Процедурата по детоксикация трябва да се прави редовно всяка година или дори два пъти годишно. Не пренебрегвайте органите отговорни за прочистването на тялото. Това са кръвта, кожата, белите дробове и черния дроб. За последното силно препоръчваме Super Detox , който включва млечен трън, глухарче, артишок и др.

 

3. Адаптогените ще помогнат за справяне с умората и повишаване на ефективността. Освен аргинин, зелен чай, женшен и ашваганда, Energy Go Styx също ще ви бъде полезен.

 

4. Най-накрая, подсилете имунната си система в очакване на студения сезон с добра доза от Трансфер Фактор Три-фактор, която ще бъде добра бариера срещу атакуващите вируси.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев