ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Пътешествието на продуктите на 4Life

Пътешествието на продуктите на 4Life
05.01.2021 / 07:09

Замисляли ли сте се за пътуването на продуктите на 4Life преди да попаднат в ръцете ви? В 4Life ние винаги изследваме и усъвършенстваме това важно пътуване, особено що се отнася до качеството на нашите продукти. Имайки това предвид, искам да ви дам кратък поглед към пътуването на нашите продукти, тъй като те се доставят по целия свят.

 

Очарована съм от огромния брой търговски кораби, които пътуват по целия свят всеки ден. Зашеметяващата визуализация на снимка 2 показва колко заети са нашите океани. Всъщност можете да наблюдавате в реално време позицията на всеки търговски кораб, който в момента пътува по целия свят, включително през океаните и речните пътища.

 

Свивайки фокуса си само върху продуктите 4Life, мога да кажа, че използваме десетки транзитни маршрути, за да получите нашите продуктите във вашия дом. Как да гарантираме, че продуктите, които получавате, са толкова добри, колкото когато са напуснали магазина ни? Използваме тестове за стабилност на продукта и мониторинг на температурата при доставките на продукти, за да проверим дали продуктите се транспортират с изключително внимание.

 

Тестването за стабилност ни позволява да определим дали даден продукт ще отговаря на изискванията на етикета при потенциално екстремни условия, които представляват много от различните климатични условия, с които се сблъскваме по света. Чрез събиране на данните за температурата по време на всяка пратка можем да определим минималната, максималната и средната температура, на които са изложени продуктите и колко дълго са изложени на тези температури.

 

Всички тези протоколи за тестване и инициативи ни помагат да докажем, че продуктите са толкова добри, колкото времето, в което са произведени, тествани и пуснати. Най-важното е, че можем да покажем, че продуктите 4Life са сред най-висококачествените продукти на пазара днес!

Още снимки от новината

Снимка 2
Пътешествието на продуктите на 4Life

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев