ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Пет причини да приемате колаген

Transfer Factor™ Collagen
04.01.2021 / 09:55

Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото и поддържа вашата тъкан, кости, връзки и други!

 

С напредване на възрастта тялото ви произвежда по-малко колаген, така че добавянето е по-важно с напредването на възрастта. Повечето хора определят колагена като добавка, която поддържа косата, кожата и ноктите им. Замисляли ли сте се някога как иначе колагенът може да помогне на тялото ви? Нека да разгледаме.

 

1) Здраве на ставите:

Лошата новина: С напредване на възрастта хрущялът в ставите започва да се разтваря. Добрата новина: Колагенът помага да поддържате хрущяла си. Вашето тяло знае какво да прави с допълнителния колаген, който консумирате и го изпраща там, където тялото ви се нуждае най-много.

 

2) Здраве на мускулите:

Проучванията показват, че добавките с колаген помагат за увеличаване на мускулната маса. Колагенът също помага за възстановяване на мускулите и дори може да ускори времето за възстановяване след наранявания! Така че, ако търсите перфектната напитка след тренировка, опитайте тази добавка!

 

3) Здраве на кожата:

Тази полза може да не е изненада за вас, но определено си струва да се подчертае. Колагенът може да подобри влагата, тонуса и еластичността на кожата. Много изследвания, фокусирани върху връзката между кожата и колагена, показват повишаване на общата хидратация и еластичност.

 

4) Здраве на костите:

Знаете ли, че костите ви са предимно от колаген? Колагенът може да даде на костите ви допълнителна здравина и структура! Всички ви казват, че калцият укрепва костите ви, но колагенът е също толкова добър, ако не и по-добър!

 

5) Здравословно тегло:

Колагенът може да помогне на тялото ви да изгаря мазнините, дори когато си почивате! Някои проучвания също показват, че добавките с колаген могат дори да ви помогнат да се почувствате сити след хранене. Така че, ако искате да подкрепите фитнес целите, включете и колагена!

 

А ползите просто продължават. Колагенът също така поддържа здравето на сърцето, здравето на червата и здравословната функция на черния дроб (но ще запазим тази дискусия за друг ден).

 

Закупете 4Life Transfer Factor Collagen ® още днес!

 

Купете сега: https://bulgaria.4life.com/7018814/product/transfer-factor-collagen-europe/1958

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев