ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Какво съдържа 4Life Transfer Factor®?

Трансфер Фактор
13.01.2021 / 07:51

4Life Transfer Factor е един от най-добрите естествени начини за подпомагане здравето на имунната система, но замисляли ли сте се от какво е направен?

 

Наскоро изпратихме проби от 4Life Transfer Factor за тестване на аминокиселини. Резултатите от теста показаха, че в допълнение към молекулите на трансферния фактор и наскоро откритите специални молекули, които хранят добрите бактерии в чревния микробиом, 4Life Transfer Factor съдържа повече от 40% протеин! Това е вълнуваща новина, тъй като протеинът е един от най-важните хранителни вещества в човешката диета. Този изцяло естествен протеин помага за изграждането на мускули, укрепва имунната система, улеснява процесите в тялото и съдържа аминокиселини, които са градивните елементи за всяка тъканна структура в тялото.

 

Тествахме 4Life Transfer Factor за 18 аминокиселини и ето какво открихме:

Виж снимка 2

 

Девет от тези аминокиселини са тези, които човешкото тяло не може да направи самостоятелно. Те се наричат ​​„незаменими“ аминокиселини и те трябва да бъдат получени от храната. Интересното е, че 40% от съдържанието на аминокиселини в 4Life Transfer Factor се състои от незаменими аминокиселини. Това прави коластрата и 4Life Transfer Factor пълноценни протеини, заедно със само още две други храни - яйца и кърма.

Това е още една причина да обичате 4Life Transfer Factor!

Още снимки от новината

Снимка 2

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев