ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4Life Transfer Factor е една глава над конкуренция

Сн.1
14.01.2021 / 14:32

Ангажиментът на 4Life към науката, която стои зад нашите естествени продукти, ни отличава от нашите конкуренти в бранша. Как така? Е, имаме проучвания, за да подкрепим нашата наука! На конвенцията 4Life20: Do Life Differently® представихме резултатите от биомолекулен анализ, при който се сравняваха разликите в активността на клетките естествени убийци (NK) между 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formula и продукти на базата на коластра на четирима конкуренти. NK клетките са важни защитници от първа линия във вашата имунна система.

 

Тези данни показват, че трифакторната формула на 4Life Transfer Factor е над конкуренцията, когато става въпрос за повишаване на естествената активност на клетките убийци, което показва по-голяма подкрепа на имунната система за вашето тяло. Това е още един начин да докажем, че трифакторната формула 4Life Transfer Factor е един от най-добрите продукти на базата на коластра на имунната система на пазара днес!

 

Сътрудничихме с две водещи лаборатории за молекулярна биология във водеща изследователска организация и голям университет, за да разработим този авангарден тест. Методът работи, като кара NK клетките да "светят" при активиране. След това те се сортират и преброяват с инструмент, наречен проточен цитометър. Рримера за отчитане на поточна цитометрия може да видите на сн.1

 

Тествахме 4Life Transfer Factor® Tri-Factor® Formula срещу други продукти на базата на коластра, за да видим колко добре той повишава естествената активност на клетките убийци! Вижте как се сравнява - сн.2.

 

Използвахме този анализ, за да тестваме различни партиди от 4Life Transfer Factor, както и отделните компоненти на формулата. Резултатите демонстрираха последователност между партидите от краваите и синергично подобрение на комбинацията от колостра и яйца, които влизат във формулата. Освен това тествахме трифакторната формула на 4Life срещу четири различни продукти на коластрата на конкурентите.

Още снимки от новината

Сн.2

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев