ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор - интелигентния избор!

Трансфер Фактор
14.06.2021 / 11:30

За разлика от много добавки, които намирате в магазините за здравословни храни, Трансфер Фактор не са витамини, минерали или билки (вещества, които добавят хранителни вещества към тялото ви). Трансфер фактори са молекули, които прехвърлят паметта и знанията на имунната система от един обект в друг. Науката за Трансфер Фактор е част от новаторските иновации за подкрепа на имунната система.

 

4Life Transfer Factors са подкрепени от много научни изследвания. Всъщност най-новите ни независими лабораторни проучвания показват, че основните продукти на 4Life Transfer Factor подкрепят клетъчната активност на Natural Killer (NK) при наличие на заплаха за здравето, като същевременно активират различни други клетки на имунната система, като: и макрофаги.

 

Когато имате интелигентна и бдителна имунна система, можете да се борите срещу заплахите, с които се сблъсквате всеки ден, и да живеете възможно най-добрия си живот. Ето защо милиони хора по света са избрали да подкрепят имунната си система с продуктите 4Life Transfer Factor!

 

&t=8s

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев