ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

BCV е хранителна добавка, направена със съставки за вашето сърдечно-съдово здраве

TF BCV
19.07.2021 / 09:49

Трансфер фактор Кардио (BCV) се фокусира върху ключовите елементи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

 

Съдържа витамин А и С, които допринасят за нормалния метаболизъм на желязото и нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове.

Коензим Q10 е мощен антиоксидант, който допринася за укрепване на клетъчните мембрани.

Екстрактът от червен ориз подпомага поддържането на нормални нива на холестерола и липидите в кръвта.

Аскорбинова киселина, Niacinamide, глогът, чесънът и екстрактът от червен ориз допринасят за поддържане на артериите и вените в отлично състояние, осигурявайки в тях нормален кръвопоток.

Цинкът насърчава нормалното функциониране на кръвоносните съдове, а също така допринася за изработването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и осигурява нормалното кръвоснабдяване.

Гинко билоба увеличава мозъчния и периферен приток на кръв, в резултат на което мозъка и други части на тялото получават повече кислород и хранителни вещества.

Витамини А, С и Е, са част от Трансфер фактор Кардио (BCV), като улесняват ефективната работа на сърцето и помагат за поддържането на целостта на кръвоносните съдове и артериите.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев