ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Отделете малко време на грижа за психичното си здраве!

Transfer Factor Reflexion
23.03.2023 / 08:15

Медитацията има безценни възстановителни сили и може да ви помогне да подобрите аспекти на живота си като концентрация, памет или дори светия граал: щастие. Намалява и тревожността, състояние, което пречи на здравословния начин на живот.

Модерният и забързан начин на живот причинява стрес на повечето хора. Всеки трябва да се справя с всякакъв вид ситуации, които могат да повлияят на здравето и благосъстоянието му. Искате или не, ще бъдете стресирани и енергията ви ще бъде изчерпана от ежедневните ви дейности. За щастие, има хранителна диетична добавка, която може да ви помогне да се преборите със стреса и да си върнете енергията — 4Life Transfer Factor Reflexion е хранителна добавка, която укрепва имунната система, поддържа ви по-здрави в дългосрочен план.

Transfer Factor Reflexion е нашата хранителна добавка за състоянието на ума. Включва смес от див зелен овес и L-теанин и 100 mg 4Life Tri-Factor формула в порция.

Дивият зелен овес съдържа успокояващи елементи, които успокояват нервите и улесняват работата на мозъка. L-теанин е аминокиселина, която подпомага релаксацията без странични ефекти.

 

Приемайте по две капсули дневно!

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев