ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Проучването на 4Life Transfer Factor показва, че действа бързо

Проучването на 4Life Transfer Factor показва, че действа бързо
23.05.2023 / 10:31

Всички имаме нужда от подсилване на имунната система, но какво да кажем в тези особено спешни моменти?

През 2022 г. екипът за изследване и развитие на 4Life си сътрудничи с Natural Immune System Labs (NIS) в клинично проучване при хора, за да открие нещо ново за 4Life Transfer Factor ® Tri -Factor ® Formula.

 

Проучването показа, че 600 милиграма от 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula активират имунната система само за два часа!

 

Начин на изследването: Златният стандарт на клиничните изследвания

В това проучване NIS следва златния стандарт за клинични проучвания при хора: плацебо-контролирано, рандомизирано, двойно-сляпо, кръстосано проучване. Този начин на проучването означава, че резултатите не са просто случайни.

 

Всички участници в проучването са здрави. Изследователите дават на всеки участник в два отделни случая или плацебо, или една доза от продукта (600 mg от 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula). След това изследователите взеха кръвни проби след един и след два часа след приема и след това след 24 часа.

 

Резултатите от изследването показват, че отговорът на имунната система е активиран

Резултатите се случиха бързо за участниците, които приемаха 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula. Доказа се, че 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula действа върху клетките на имунната система, за да подобри отговора на имунната система само за два часа. В интервю с д-р Gitte Jensen, основател и директор на изследванията в NIS Labs и ръководител на това проучване, тя сподели как се случва това взаимодействие.

 

[4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula] среща клетките на имунната система и се включва много бързо, за да стартира комуникационните сигнали. От гледна точка на науката, говорим за цитокини, говорим за комуникационни молекули, които клетките на имунната система изпращат. Те циркулират в тялото и получаваме тази каскада от събития.

 

Гледайте видеоклипа, за да научите повече за работата на д-р Дженсън и това клинично проучване:

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев