ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4Life Transfer Factor Plus ™ е сертифициран от NSF Content

4Life Transfer Factor Plus ™ е сертифициран от NSF Content
16.01.2024 / 14:36

Солт Лейк Сити, Юта (16 октомври 2023 г.) 4Life Transfer Factor Plus ™ Tri-Factor ™ Formula вече е със съдържание, сертифицирано от NSF.

NSF е организация за тестване, инспекция и сертифициране на продукти от трета страна с мисия да подобри здравето на хората и планетата.

 

Регулаторите, фирмите и клиентите гледат на NSF за улесняване на стандартите за обществено здраве. NSF се ангажира да предоставя услуги, които укрепват защитата на потребителите и добрите производствени практики.

 

Вицепрезидент по маркетинга Кели Белероз: „Нашият нов сертифициран печат за съдържание на NSF доказва, че този продукт на 4Life е безпристрастно прегледан и отговаря на строгите стандарти на NSF за трети страни.“

 

Сертифицирането на NSF е запазено за продукти с най-високо качество с проверими претенции на етикета.

 

Главният директор на глобалната верига за доставки Нейт Бюлер: „Нашите съоръжения са били подлагани на одити за контрол на качеството на NSF от години. Страхотно е сега да демонстрираме печата на NSF на нашия етикет за 4Life Transfer Factor Plus Tri-Factor Formula. Този печат представлява още един знак за разграничение за нашата наука, нашето качество и нашите производствени усилия.

 

4Life е компанията, която е първата, която въведе изследване на трансферния фактор на пазара, има офиси в десетки страни, за да обслужва клиентите на компанията по целия свят.

Източник: https://bulgaria.4life.com/
 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев