ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

3 съвета за подкрепа на емоционалното и физическото здраве!

3 съвета за подкрепа на емоционалното и физическото здраве!
13.11.2020 / 11:25

Балансирайте хормоните си

 

Хормоналният дисбаланс може да бъде предизвикателство. Добрата новина е, че има няколко прости начина да помогнете за балансирането на хормоните си: Спете достатъчно, правете здравословен избор на храна, изберете висококачествени протеини и фибри и избягвайте сладки храни и напитки. Това са само част от здравословните навици, които могат да доведат до по-щастливи хормони!

 

Здравословни отношения

 

Връзките, романтични или други, са огромна част от живота! Важно е да поддържаме добри взаимоотношения, тъй като те влияят както на нашето физическо, така и на емоционалното ни състояние. Можете да направите това, като подкрепите семейството и приятелите си. Подкрепете техните интереси и цели и те също ще искат да ви подкрепят! Освен това оставете мобилното си устройство и прекарайте реално време с някого, когото обичате.

 

Вземете под внимание стреса си

 

Всеки се справя с някакво ниво на стрес. Опитайте да говорите с доверен приятел или член на семейството. Разговарянето е ефективен начин за декомпресия и формиране на връзки с другите. Също така се научете да казвате „не“. Имате толкова много време през деня! Поставете важните неща на първо място. Отделете време за себе си: Разходете се, занимавайте се с йога, медитирайте или вдигайте тежести, за да се почувствате тонизирани, здрави и щастливи!

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев