ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Дишането е живот

Дишането е живот
07.10.2022 / 10:34

Само няколко секунди след раждането белите дробове на бебето започват да работят и то диша за първи път.

 

Започвайки от този момент, можете ли да си представите колко вдишвания поемаме? Изчисленията показват, че в покой правим средно 16 вдишвания в минута. Това е приблизително 23 000 пъти на ден!

 

Какво е отговорно за тази толкова важна за нашия организъм функция?

Това са ефективните органи на нашата дихателна система: нашият ларинкс, нашият фаринкс, нашите бронхи и нашите бели дробове.

 

Дихателната система е отговорна за издаването на звуци, за филтрирането и изхвърлянето на вещества като прах, транспортирането на кислород до клетките и освобождаването на въглероден диоксид.

 

Ако нашата дихателна система е в добро работно състояние, това ще има положително влияние върху нашето благосъстояние и качество на живот.

 

През цялата година и особено когато се подготвяме за студените зимни месеци, трябва да приведем тялото си във форма.

 

 

Как можем да поддържаме дихателната си система във форма и здрава?

От нас зависи да помогнем на нашата дихателна система да работи безупречно. Ето защо от 4Life бихме искали да ви предложим няколко лесни за следване съвета:

 

Уверете се, че дишате правилно през носа (не през устата): Това е несъзнателно действие и изглежда лесно, но много хора не дишат правилно и това може да доведе до здравословни проблеми, например респираторни инфекции, кратко време на внимание, тревожност, стрес, проблеми със зъбите и дори болки в мускулите.

Трябва да се предпазим от външен студ или климатик : Защитата на гърлото ни и през зимата, и през лятото (на места, където има климатик) е добър начин да се предпазим от настинки и дори да се грижим за гласа си.

Проветрявайте често: обновяването на въздуха в нашия дом и на работното място е жизненоважно за намаляване на вещества като прах, контролиране на влагата, температурата и създаване на по-здравословна среда.

Избягвайте пушенето и излагането на цигарен дим и замърсяване, тъй като те увеличават производството на свободни радикали, които могат да повлияят негативно на нашата защита. Поддържайте ноздрите чисти, за да осигурите свободен достъп на въздух.

 

Здравословен начин на живот

Кои са ключовите фактори за поддържане на добра дихателна система и как можем да ги насърчаваме?

Здравословният начин на живот – този велик стълб на благосъстоянието, към който винаги сме отдадени – е пъзел, съставен от следните части: балансирана диета, физически упражнения, подходяща почивка, положително отношение и подкрепа от нашите хранителни добавки.

 

И не бива да забравяме, че ако имунната ни система е в добра форма, това ще играе основна роля в защитата на дихателната ни система.

 

Ето няколко примера за хранителни вещества, които помагат на дихателната система да функционира правилно:

 

Витамин А, който помага за поддържане на лигавиците в добро състояние. Витамин А, заедно с азиатски женшен, са чудесни съюзници, когато става въпрос за подпомагане на правилното функциониране на имунната ни система.

Антиоксидантните витамини, като витамин С или витамин Е, и растителни екстракти като черна боровинка, помагат за предпазване от окислително увреждане.

Традиционните растения като мащерката подобряват здравето на дихателните пътища и благосъстоянието на имунната система, те съдържат антибактериални свойства, засилват секрецията на лигавицата в горните дихателни пътища и имат успокояващ ефект при раздразнено гърло и фаринги.

В 4Life ние разработихме това, което ще бъде вашият най-голям съюзник, когато става въпрос за здравословното функциониране и грижата за вашата дихателна система: 4Life Transfer Factor™ Lung

https://bulgaria.4life.com/7018814/product/lung-eu/2955

 

4Life Transfer Factor Lung в допълнение към формулата Tri-Factor™ включва витамини A, C и E, както и растителни екстракти като мащерка, боровинка и азиатски женшен и др. Всички те ще помогнат за осигуряване на благосъстояние и грижа на вашата дихателна система.

 

Въпреки това, ако искате да добавите малко допълнителна поддръжка, най-добрият съюзник на Transfer Factor Lung без съмнение е: Ritestart ™.

https://bulgaria.4life.com/7018814/product/ritestart-unisex/1514

 

Специфичните хранителни вещества в Transfer Factor Lung ще действат в синергия с основните хранителни вещества на Ritestart , когато се приемат заедно с всяко хранене.

 

Ritestart е хранителна добавка с мощна формула: витамини, минерали, есенциални мастни киселини, растителни екстракти, гъби и формула Tri-Factor™. Изключително полезен набор от хранителни вещества за допълване на нуждите, които много често не се задоволяват от нормалната ни диета.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев